../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif
הלילה אני טסה להורים שלי. אני בהיסטריה שאולי שכחתי משהו חשוב. היינו בסידורים האחונים כל היום והמזוודות כבר בטרום טיסה כך שלשם אין אפשרות להוסיף מה ששכנו. בנוסף לא בטוח שאוכל לכתוב בעברית מהמחשב שם אז לא אוכל לדבר איתכם כל כך.
אבל סוף סוף אהיה לי בייבי סיטר לעדן ואולי אנסה לצאת קצת עם בעלי לבד... טוב לא בטוח שאצליח לעשות את זה.
רק באסה אחת כבר לפני הטיסה:הודיעו לנו שאין עריסה לעדן כי יש עוד תינוק שתופש אותה ויש רק מקום לתינוק אחד... היא תהיה כל הטיסה על הברכיים שלי!!!! איך אפשר לעבור 5 שעות ככה???? וגם אני חושבת שזה לא בטיחותי בכלל. אני מאוד מאוד כועסת על אלעל וכבר כתבנו מכתב תלונה. וזה לא הכל: יש גם "אוור בוקינג" על הטיסה: אין שום כיסא פנוי, שזה אומר שגם היא תהיה עלי וגם נהיה כמו סרדינים במטוס. איך אני שונאת את החברה הזאת, איזה חוסר התחשבות!!!! זהו, הייתי חייבת לפרוק את זה כי זה ממש לא פייר לערוס לי את הטיסה הראשונה עם עדן בצורה כזו. חוץ מזה אני מקווה שהכל יעבור בשלום. אני אתגעגע אליכם מאוד מאוד נשיקות רבות נ.ב. אני מקווה ללכת לבקר את דר הקטן שלי ולהכיר לו את אחותו הקטנה.
... חלק המרגש של הטיול
הלילה אני טסה להורים שלי. אני בהיסטריה שאולי שכחתי משהו חשוב. היינו בסידורים האחונים כל היום והמזוודות כבר בטרום טיסה כך שלשם אין אפשרות להוסיף מה ששכנו. בנוסף לא בטוח שאוכל לכתוב בעברית מהמחשב שם אז לא אוכל לדבר איתכם כל כך.