היום בערב אני טסה לפראג וחוזרת ביום שלישי לפנות בוקר! אז חופשה נעימה וכיפית ונפגש בקרוב!
E ERonny New member 24/7/03 #1 ../images/Emo160.gif../images/Emo12.gif../images/Emo160.gif היום בערב אני טסה לפראג וחוזרת ביום שלישי לפנות בוקר! אז חופשה נעימה וכיפית ונפגש בקרוב!
../images/Emo160.gif../images/Emo12.gif../images/Emo160.gif היום בערב אני טסה לפראג וחוזרת ביום שלישי לפנות בוקר! אז חופשה נעימה וכיפית ונפגש בקרוב!
B buzaglo New member 24/7/03 #2 רוני ../images/Emo160.gifטיסה נעימה../images/Emo41.gif ותעשי חיים. ובפראג יש כל מיני שטויות של נטי לא?
רוני ../images/Emo160.gifטיסה נעימה../images/Emo41.gif ותעשי חיים. ובפראג יש כל מיני שטויות של נטי לא?
T Tustus New member 24/7/03 #3 תהניי../images/Emo24.gif גמאני רוצה פראג חחחח... כולם נוסעים בחופש הזה או לחו"ל או לאילת.. חחח.. עוד מישהו נוסע בקרוב
תהניי../images/Emo24.gif גמאני רוצה פראג חחחח... כולם נוסעים בחופש הזה או לחו"ל או לאילת.. חחח.. עוד מישהו נוסע בקרוב
פ פיקוש New member 24/7/03 #4 גרגיייייייייי ../images/Emo24.gif אני חולה עלייך שושייייייייי טיסה נעימה שתהיה לך ותהני! פיקו"ש!
E ERonny New member 24/7/03 #5 תודה לכולם../images/Emo3.gif../images/Emo12.gif! יש חומר על נטי בפראג,היא הייתה שם! אולי אני ימצא כמה דברים נחמדים עליה...
תודה לכולם../images/Emo3.gif../images/Emo12.gif! יש חומר על נטי בפראג,היא הייתה שם! אולי אני ימצא כמה דברים נחמדים עליה...
N niravital New member 24/7/03 #6 רוני טיסה נהימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תבלי בפראג ותהני, וכשתחזרי תספרי חוויות אל תשכחי לקחת לטיול...
רוני טיסה נהימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תבלי בפראג ותהני, וכשתחזרי תספרי חוויות אל תשכחי לקחת לטיול...
E ERonny New member 24/7/03 #8 תודה../images/Emo12.gif איך אני לא יקח את !הוא נדחף לכל מקום...וכמובן הוא קפץ למיזוודה
B buzaglo New member 25/7/03 #13 חח הוא ../images/Emo12.gif גם קומפקטי אז את ../images/Emo41.gif יכולה לשים אותו בכיס
פ פיקוש New member 26/7/03 #14 פחחחחחח גרגי את קורעת אותי עם הפרצוף הזה! פחחחחחח ועכשיו את בפראג! תהני שושייייייי חולה עלייך!!!!!!!!!!
פחחחחחח גרגי את קורעת אותי עם הפרצוף הזה! פחחחחחח ועכשיו את בפראג! תהני שושייייייי חולה עלייך!!!!!!!!!!
פ פיקוש New member 26/7/03 #16 חחחחחחח נכון! היא חוזרת בשלישי בבוקר... אני סופר יתגעגע אלייך גרגיייייייייייי