The Experience
New member
../images/Emo160.gifBiggie Store מודיע../images/Emo104.gif
ערב טוב ושבת שלום
הפורום אולי לא כל כך פעיל אבל תמיד יש אנשים שפועלים מאחורי המסך ולא שוכחים שהמועדון קיים למרות שהרבה אנשים התאדו מהפורום. לפני כחודש+ פירסמתי הודעה על לוחות שנה 2007. ונכון להיום הלוחות שנה כבר ב
לארץ או כך לפחות נאמר לי. תאריך היציאה שלהם בעולם הוא 31.10 וזה בערך התאריך שבו יגיעו לכאן. אני רק רוצה לרענן את הרשימה של האנשים שהזמינו את הלוח + דברים נוספים כך שיוכלו להתארגן מבחינת הזמן למפגש שיתקיים בחודש נובמבר ומבחינת המזומנים. רשימת המזמינים: לוחות שנה: יוסי ברק מוריאל ירדן מתן יניב שמוליק ענבל אורית מיני אור גולן אם שכחתי מישהו שיציין כי ישארו לוחות שנה בודדים. המחיר כאמור הכי זול מכל מקום/אתר/מועדון שתבדקו בעולם הזה!
65 ש"ח ללוח שנה.! משמאל אתם יכולים לראות את הגב של הלוח שנה - אפשר לשים לב לתמונה ה"מפורסמת" הקלאסית מהצילומים של OMC! ספר MY WORLD: ירדן יניב ענבל גם כאן נשארו ספרים בודדים כך שאם מישהו עדיין רוצה יש אפשרות לרכוש מחיר כמו שנאמר מעל - הכי זול שאפשר למצוא כיום - 100 ש"ח בנוגע להזמנות אחרות של THE WIZ WE ARE THE WORLD ועוד עדיין לא הזמנתי אבל הרשימה עדיין קיימת אצלי ואני אברר עם האנשים אם עדיין מעוניינים. וזהו בנתיים ממני תגיבו,תעדכנו ותהנו מהשבוע!
ערב טוב ושבת שלום