נסיעה טובה ותכתבי לנו משם...
R Ros3mary New member 29/5/04 #24 או שפעם הבאה תיקחי אותנו איתך../images/Emo6.gif אולי באמת נעשה טיול מאורגן ולימודי פעם?
ש שושkה New member 29/5/04 #26 נסיעה טובה! תעשי חיים, תלמדי היטב ותחזרי מהר. וטיול לימודי זה רעיון לא רע אבל אולי יהיה יותר זול להביא את דבי לארץ (למרות שיותר כיף לנסוע ללונדון)
נסיעה טובה! תעשי חיים, תלמדי היטב ותחזרי מהר. וטיול לימודי זה רעיון לא רע אבל אולי יהיה יותר זול להביא את דבי לארץ (למרות שיותר כיף לנסוע ללונדון)
B brownie65 New member 29/5/04 #28 טל, נסיעה טובה ותעשי חיים! אני כאן בינתיים מוריקה מקנאה ד"ש לדבי ותפעילי עליה לחץ פיזי מתון לבוא להעביר סדנאות בארץ!
טל, נסיעה טובה ותעשי חיים! אני כאן בינתיים מוריקה מקנאה ד"ש לדבי ותפעילי עליה לחץ פיזי מתון לבוא להעביר סדנאות בארץ!
T tsoff New member 30/5/04 #33 תהני , תבלי ותחזרי בשלום והעיקר עם המון רעיונות, לעוד סדנאות, עוגות, עיצובים וכייף. בכל פעם שענת בר שולחת תמונות ומספרת מה היא עושה שם זה ניראה שישי עוד ועוד מה ללמוד ולעשות, אז שובי אלנו עם אנרגיות טובות והמון חוויות.
תהני , תבלי ותחזרי בשלום והעיקר עם המון רעיונות, לעוד סדנאות, עוגות, עיצובים וכייף. בכל פעם שענת בר שולחת תמונות ומספרת מה היא עושה שם זה ניראה שישי עוד ועוד מה ללמוד ולעשות, אז שובי אלנו עם אנרגיות טובות והמון חוויות.