שלום.. אני נוסעת...

דן צ

New member
אני רוצה להיות המיילד!!!!!!!!!!!!!!

ומה יש לא' לומר בנידון?

דן צ

New member
ועוד שאלה ממש ממש קטנה

איזה אירגון לוקח את האחריות?

leeloo

New member
../images/Emo32.gif דנץ הייתי היום ליד הבית שלך!

נסעתי יחד עם אבי לאסוף את אחי הקטן מהחברה החדשה שלו.. יו.. איזה מתוק הוא.. יש לו חברה.. והוא רק בן 13.. והיא בת 16... בכל אופן, היא גרה בכרמי יוסף, ולפני הפנייה והיציאה מחוצה ישראל ראיתי את השלט - "בית שמש". היה מרגש, אין ספק. עצרנו ליד הבית והבית מדהים. הילדה עשירה, אין ספק. אח שלי נכנס לאוטו, אמרתי לו שזה בית יפה, והוא בתגובה (ממש לא צפויה) - "כן, ההורים שלה טחונים".. אח שלי.. מדבר ככה.. אחרי כן הוא סיפר לי הכל.. מתוק.. הוא ממש משתף אותי.. ומבקש שאשמור על זה בסוד כי הוא נבוך מההורים.. סיפרתי לו גם כמה דברים שעברו עליי במהלך השבוע, והוא אמר לי דברים כאלה חכמים.. בכל אופן, אח שלי, יוצא עם ילדה בת 16.. לא יאומן.. והיא גם סוג של כוסית.. בלונדינית כזו, עם עיניים כחולות.. כל הכבוד אח שלי..

d@r121

New member
וואו ממשיך הדרך של אפי

אני רואה בעוד שנים את זקני הפורום שהיום הם צעירי הפורום מתקבצים בגיראטריה על שם צימס ונכנסים לתוך ששון היקר, להזיל דמעות ממש תהני בחו"ל דנה ותתנחמי כולם סובלים מהשרב תתרחצי באגם.

ליאן.

New member
הודעת הפתיחה של הפורום צריכה

להיות מעתה - פרו ורבו ומלאו את הפורום (בדור שני, שלישי וכן הלאה). מזל טוב על היורש/ת להיקרה שבדרך.

zimes

New member
../images/Emo48.gif פיייי איזו ביצועיסטית!

מזל טוב! איזה מימוש מרשים של איומים/הבטחות - לא פלא שאת עוסקת במבצעים, חיסולים, ודומיהם. עידן - זוכרת מה אמרתי לך על עיזות? ללדת בפסח - ככה עושות אמהות שדואגות לילדים שלהן, (לא כמו חסרות אחריות שיולדות תאומים בחנוכה
)

_alon_

New member
../images/Emo49.gif רשימת שמות אפשרית

כפיר- ע"ש מטוס הקרב העברי הראשון. עוזי- טיפה מיושן אבל דמות מיטולוגית מחסמב"ה ודגם של רובה נפוץ. סער- ע"ש רובה הסער קצוץ הקנה שאפי מחזיקה מתחת למעיל. תבור- ע"ש רובה הסער החדש מבית התעשיה הצבאית. דרך אגב גם לי מגיע מזל טוב... בתחילת השבוע קיבלתי חגורה חומה.

ונראה לי שמכל התרגשות 'לאפי עומד

להיות עוד תינוק' שכחתנו לאחל לדנהל'ה נסיעה טובה!!
תעשי חיים ותביאי מתנות!

jahnon

New member
מזל טוב דנה וגם לך אפי

ודרך אגב זה לא חמתו לראשו אלא חמותו לראשו....

taz512

New member
משהו מעניין...

זה שיפור של ההודעה, זה התחיל כהודעה פשוטה וזה הסתבך ככה שאני מחלק את ההודעה לשתיים. זה חלק א' החלק השני יפתח שרשור חדש... קודם כל מזל טוב לדנה (רגע על מה לכל הרוחות מזל טוב?) נסיעה טובה דנה, תהני ועכשיו כשאפי לא יכולה לעשן, 2 פאקטים L&M לייט בדרך חזרה... אפינק'ה, את עוד תקבלי על הראש על מספר דברים.. אבל שיהיה במזל, רגע על שלושה ילדים גובים מחיר נוסף, לא? טאז, השד והברכות

leeloo

New member
אולי די להזכיר לנו איך זה להיות

חופשי מהתואר "רכוש צה"ל - העבריין ייענש".. כולם נוסעים לחו"ל, אפילו ההורים קצת נטשו לשבוע (למרות שהיה כיף לא נורמלי לבד בבית, לא האמנתי שאני מסוגלת להנות ככה בשבוע לבד.. אבל למען האמת, לא ממש לבד..) ועכשיו אתם, כולכם.. טסים לכם.. ואני, אפילו לאילת לא נוסעת. וכולם בונים עליי שאני אתכנן את הנסיעה. לא לא, אני בחורה עובדת קשה, צריכה מנוחה, הן רוצות, הן יתכננו, אני עשיתי מספיק שהתקשרתי ללפחות 3 סוכנויות של נסיעות וגיששתי באינטרנט במשך שעה ולא מצאתי כלום (מלבד חדר זוגי.. מה זו האפלייה הזו על רקע משפחתי?!) . אז וויתרתי, תורן. אבל ברצינות דנה, תהני, מספיק בשביל אלא שרק בעוד 3 חודשים יוכלו לטוס, אם בכלל..

למעלה