שיר פרידה

KarinDi

New member
../images/Emo160.gifשיר פרידה

פורום יקר שלי, מחר בערב אני טסה לשבועיים, לקנדה ולארה"ב. מבטיחה לחזור עם המון חוויות,
, וסיפורים! בנתיים אני משאירה את הפורום בידיים הטובות של דוריק המדהימה. אני בטוחה שהיא תנהל את הפורום יותר טוב ממני! ויש גם מנהלת-מחליפה, אליה אתם מוזמנים לפנות עם מקרי חירום, פרסומות מציקות ועוד דברים בירוקרטיים, זוהי almost happy, שבימים כתיקונם מנהלת את פורום "האנטומיה של גריי". (אפשר לפנות אליה ע"י לחיצה על השם שלה-שתוביל לפרטים שלה ולאפשרות לשלוח לה הודעה) אז גמר חתימה טובה לכולם, צום קל למי שצם, חג סוכות שמח. אני מצפה למצוא פה שרשור קישוטים לסוכה כשאני חוזרת, עם רעיונות מעלפים ומהממים לקישוטים! מחכה לקרוא רעיונות מעניינים כשאחזור!

דוריק30

New member
לא הגזמת בכלל ../images/Emo250.gif

אני אפילו לא אוכל להגיע לרמתך ולתשובות שאת נותנת. אבל אני מבטיחה להשתדל לשמור על הפורום
ולגבי סוכות- תודה שציינת זאת, עכשו אני יודעת למה את מצפה... ו.. שתהיה לכם נסיעה טובה, תהנו ותבלו תתחזקו בתור משפחה עם שפע של חוויות תחשבי על עוד רעיונות מקוריים להביא לכאן ומחכים לתמונות דוריק

Alm0st Happy

New member
תהני יקירה ../images/Emo140.gif

בדיוק נכנסתי לפורום כי חשבתי לעצמי שאולי זה הזמן לכתוב הודעה ולהציג את עצמי, ובעיקר לבקש מכם ליצור איתי קשר במסרים במידה ומתעוררת בעיה שמצריכה התערבות ניהולית דחופה. אני אדאג לבקר אתכם כל יום ולוודא שאתם מסתדרים יפה בלי אמא
גמר חתימה טובה וצום קל לצמים
נל.

למעלה