קולות

P u s s i c a t

New member
../images/Emo160.gif קולות ../images/Emo79.gif

בעקבות שיחה שהזכירה לי נשכחות שבכח ניסיתי לשכוח, עלתה בי השאלה. בזמנו גרתי באילת, הרפתקה מעניינת שהסתיימה באותה צורה שהתחילה. שכרתי יחידת דיור אצל בחור חמוד, צעיר, גרוש, שגר בבית הגדול ואני ביחידה הצמודה שכללה שני חדרים שאחד מה ם- בעוונותי היה זה חדר השינה, נשק לקיר הבית שלו - שכנראה איטונג לא היה בין מרכיביו. הכל טוב ויפה, הבחור עוזר לי בכל שביקשתי, מתקן, מסדר, בעל בית למופת. האשה מגיעה מדי פעם להביא את הילדים לביקור או לקחת אותם והאידיליה נשפכת מכל עבר. שקט. שלווה. בדיוק מה שחיפשתי ובשבילו הדרמתי עד לאילת (נו, טוב, גם בשביל לצלול בלי הגבלה אבל ניחא.) ואז קרה המקרה. לילה. סיימתי משמרת במלון בו עבדתי. נכנסת הביתה, מתקלחת ונכנסת למיטה לשינה קצרה לפני שיוצאים לקרוע את העיר. מתרווחת לי במיטה, חובקת את הכרית בשתי ידיי ופתאום משום מקום זה מגיע. שאגה, יבבה, זעקה, חריקה, משהו שנשמע כמו חזיר בר שעומד לאבד את נשימותיו האחרונות אחרי שפר זועם שיפד אותו ולאו דווקא עם הקרניים. ספק מבועתת, ספק מתעוותת, הרבה נגעלת What the fudg???????????????? מה זה זה? מה פה קרה? אמאל'ה!!!!!!!!!!!
חצי שנה אחרי זה לא יכולתי להתקרב לגברים. מהזעזוע. אז אמנם לא לי, לא באמצע משגל סוער - אבל לכם- מה הדברים הכי מוזרים ששמעתם בסקס? מילים? קולות? אוקטבות?

L o r i

New member
צליל מונוטוני מן המהומם בסגנון ה...

"המממממממממממממממ"... "האהממממממממממממ" "המממ.. הממממ.. הממממ" "אההההה..ממממ...ממ..אההההההה" מסכן, לא הפסקתי לצחוק כל הזמן עד שהחלטתי לשים קץ להימהומים שלו וחנקתי אותו עם כרית, רק שלא ישמיע את ההימהומים שלו!

לורן29

New member
צפיחית את

יופי של טופיק. לשמחתי הרבה גם לי לא קרו מקרים כאלו על בשרי (תרתי משמע), אבל ועוד איך הייתי נוכחת (פעם אחת בתוך החדר עצמו!!!!!!!!) ושמעתי. הסקיטו אנא: בטיול שעשיתי אחרי הצבא ישנתי באכסניה במיטת קומותיים, בקומה העליונה. אחרי יציאה של כולנו חזרנו לחדר, כשהבחורה שמתחתיי החלה להתחרמן עם אחד התיירים ששהו באכסניה. איזה רבע שעה אני שומעת אותו גונח "no...no..no" כשכל דקה הטון השתנה בצורה די מבדרת. די החזקתי את עצמי לא לצחוק. עד שהוא כמובן זעק בשקט. היא מצידה לא פצתה פה עד שזה נגמר. בעצם גם אז. נראה לי שהאי נרדמה באמצע. שכנים שהיו לי לפני 5 שנים בערך. כמה מבאס לפעמים לגור מתחת לקומה אחרת. חוץ מזה שהקיר עצמו רעד מהחריקות שהמיטה שלהם עשתה, היא היתה צווחת משהו כמו "תן לי את זה"-המעומעם, כן, אחרי הכל, התקרה הפרידה בינינו. תמיד רציתי לצרוח חזרה "הנה זה-קחי כבר קחייייייייי-רק תשתקי כבר!!" כמובן שלא מנומס לצעוק באמצע הלילה. יש שכנים בבניין בררררררררררררררררררר עוד סיפור אחרון (נשאיר קצת לאורחים), חברה שלי סיפרה שהשכנים מהבניין ממול(!!) הזדיינו בכזו קולניות שהיא לא יכלה להירדם. עד שפעם היא ראתה את שניהם במרפסת באמצע היום וצרחה לעברם "תגיד לה להפסיק לצרוח בכל פעם שאתה מכניס לה!" ככה מול הפרצוף ההמום של שניהם. אני חושבת שהיא ישנה די עמוק מאז.

המבתק

New member
לא ברור

חצי שנה לא התקרבת לגברים בגלל שהשכן שלך צורח כמו חזיר בר כשהוא גומר ? Get a life

../images/Emo4.gif אני דיי שקט...

אבל אם אני מגורה עד השמיים...אז אני לא! שקט...
זכור לי מקרה לפני שנים רבות, שבחורה שסטצתי איתה (המצאה שלי, לא משהו) מצצה ומצצה ואני נבך, עומד לגמור ולא יודע מה עמדתה בעניין, אז הרמתי את ראשה בעדינות והיא, דחפה לי את היד בזעם והמשיכה למצוץ. נו מה עושים במצב כזה - דילמה. מה שעשיתי הוא לתת לה להרגיש בצורה שלא משתמעת לשני פנים שאני עומד לגמור
ובאמת מסתבר
שהיא שלפה שפתיה בזמן מעל שרביטי ו....

®Hada

New member
פאדיחווות...

טוב, פעם מזמן לפני המון שנים הייתי עם מישהי אצלה בבית וההורים שלה היו בסלון אמרה הנימפו = בוא למיטה אמרתי לה חכי... שילכו לישון אמרה לאאאא - רוצה עכשיו אמרתי לה... בל אבא שלך ממילא שונא אותי אמרה - אז מה, גם אמא שלי לא מתה עליך אמרתי טוב... (לא שהייתה לי ברירה) בקיצור... חונק את עצמי היא חונקת אותי עולה, יורדת, קופצת חשבה אני טרמפולינה דפקה לי תראש במשענת של המיטה, שתקתי הביאה לי מרפק לפנים, כלום... פתאום - אני מרגיש כאב עז מהול בעונג אדיר הגברת פשוט מעכה לי את הקוהונאס, בדיוק ברגע הלא נכון יצא לי משהו כמו... אאאאאאאאייייהיההייייי בקול של צמיג שנמעך מתחת ל2 טון של מתכת על אספלט רטוב ואבא שלה קורא מלמטה "הכל בסדר שם ?" (כאילו הוא לא מבין מה מתרחש) אז צעקתי... כככאאאההההההןןןןן הכל בסדאאאאאררר שבוע לאחר מכן דרסה אותי סאאב בדיוק כמו של אבא שלה... הצטרפות מקרים ומאז אני למעלה...

אכן אורח פורח ../images/Emo65.gif

היי מיצי, יפיופית שכמותך, סורי בתקופה האחרונה אני טיפה עסוק, יותר חיי טאיוון מאשר ישראל. אני מביט מידי פעם, לא לאבד את קוו המחשבה
בחזרה...

סמיאגול

New member
בחורה שהכרתי

תימניה לחלוטין שצעקה HO MERD ,HO SHIT מה ששיגע אותי זה המרד כי חוץ מהמילה הזאת היא לא ידעה אף מילה בצרפתית. חטפתי התקפת צחוק מה שגרם לה לזרוק אותי מהמיטה שלה.

בחורים שקטים....../images/Emo19.gif

רוב הבחורים שפגשתי היו די שקטים וחבל! אם אצה נהנה למה שלא תסמן את זה לבן הזוג שלך? ולשאר העולם? אני מאוד מחבבת קולות בשעת סקס. אני חושבת שיש לזה חשיבות עצומה בלמידה אחד של השני. על ידי הפקת קולות תענוג אמחנו יכולים ללמד את בני הזוג שלנו המון על מה ואיך נעים לנו. בגלל זה אני גם לא אוהבת מוסיקה בשעת סקס. למען האמת אין לי שום סיפור עסיסי לספר בעניין אולי חוץ משפעם מזמן השכנה הרווקה הזקנה שלי באה לשאול יום למחרת אם הכל בסדר כי היא שמעה צעקות (של שנינו). היה די מביך...

למעלה