נעימה......... לנגה, שתהייה לך נסיעה מהממת ושתחזרי אלינו עם ה-מון חוויות *ושתזכי לראות את הקורס *
M m L m New member 3/4/04 #1 ../images/Emo160.gif נעימה......... לנגה, שתהייה לך נסיעה מהממת ושתחזרי אלינו עם ה-מון חוויות *ושתזכי לראות את הקורס *
../images/Emo160.gif נעימה......... לנגה, שתהייה לך נסיעה מהממת ושתחזרי אלינו עם ה-מון חוויות *ושתזכי לראות את הקורס *
M mays New member 4/4/04 #2 ../images/Emo157.gifחג שמח לכולם../images/Emo157.gif כמו שמירי הקדימה וסיפרה, אני טסה לטיול קצר בחו"ל... ובינתיים... שהסדר יעבור לכם בשלום (עודף משפחתיות זו תמיד בעיה קשה ), ושיהיה לכולם חג שמח!
../images/Emo157.gifחג שמח לכולם../images/Emo157.gif כמו שמירי הקדימה וסיפרה, אני טסה לטיול קצר בחו"ל... ובינתיים... שהסדר יעבור לכם בשלום (עודף משפחתיות זו תמיד בעיה קשה ), ושיהיה לכולם חג שמח!
מ מסוף כרמלית New member 4/4/04 #3 ../images/Emo155.gifחג שמח וכשר לכוווווווולם!!!!! אל תשכחו לצאת לחיק הטבע, ליהנות מהנוף והפסטורליה... ולעשות !
../images/Emo155.gifחג שמח וכשר לכוווווווולם!!!!! אל תשכחו לצאת לחיק הטבע, ליהנות מהנוף והפסטורליה... ולעשות !
א אורנה אזולאי New member 4/4/04 #4 טיסה נעימה! למרות שאיחלתי לך כבר - אני מקווה שזה לא מאוחר מדיי. אני בטוחה שתהני
S S c a r l e t t New member 4/4/04 #7 נגה תהני (אם את עוד בארץ) תעשי חיים ותחזרי אלינו עם הרבה חוויות