טוב...
מ מ י ש ה י20 New member 20/5/07 #31 טוב די../images/Emo70.gif או שתשתף אותנו בשמחה הפתאומית הזאת או ש.......
מ מ י ש ה י20 New member 21/5/07 #55 ../images/Emo46.gif אין מצב שמתרחשים פה דברים ואני לא יודעת!! אוף, זה מעצבן!
P PinkWin New member 20/5/07 #38 אם ככה את תזכירי אותי הרבה הא? ../images/Emo6.gif והאמת שאני אעדיף אם פשוט לא תזכירו את שמי. אני לא אוהבת שפשוטי העם משתמשים בו לשווא.
אם ככה את תזכירי אותי הרבה הא? ../images/Emo6.gif והאמת שאני אעדיף אם פשוט לא תזכירו את שמי. אני לא אוהבת שפשוטי העם משתמשים בו לשווא.
E exterior New member 21/5/07 #39 ../images/Emo6.gif בוא'נה, איזה מזל יש לך, שאת לא מודעת להפרעת האישיות העמוקה שיש לך.... |פומפה|
P PinkWin New member 21/5/07 #43 חמודנת. אפרופו *פטאת* לא רציתי לרשום זאת, אבל,ההפרעה שיש היא דווקא שייכת לך. כזכור לי שהיית עם דודו היית חנפנית בטירוף, מה קרה עברת ליניב, נדפקת לגמרי? וכמובן שהסיבה ידועה.
חמודנת. אפרופו *פטאת* לא רציתי לרשום זאת, אבל,ההפרעה שיש היא דווקא שייכת לך. כזכור לי שהיית עם דודו היית חנפנית בטירוף, מה קרה עברת ליניב, נדפקת לגמרי? וכמובן שהסיבה ידועה.
P PinkWin New member 21/5/07 #50 למה פיצול? זה נקרא *מושפעת* אהמ... *קנאית* *מושפעת*. חבל באמת שלא כולנו משכילים.
T TEPELA New member 20/5/07 #18 גם לי אין.. אבל יש לי קצת חסכונות ואני עדיין לא הולכת ללמוד ככה שאני יכולה עכשיו להוציא על טיול ולהמשיך לחסוך אח"כ... חוץ מזה שאם אני לא אסע לטייל קצת רק בגלל שאין לי כסף- אני ממש ארגיש רע עם עצמי.
גם לי אין.. אבל יש לי קצת חסכונות ואני עדיין לא הולכת ללמוד ככה שאני יכולה עכשיו להוציא על טיול ולהמשיך לחסוך אח"כ... חוץ מזה שאם אני לא אסע לטייל קצת רק בגלל שאין לי כסף- אני ממש ארגיש רע עם עצמי.