הפרק ה-5

er 4ever

New member
../images/Emo160.gifהפרק ה-5../images/Emo160.gif

שרשרו לכאן את כל התגובות שלכם על הפרק
צפייה מהנה

LeRanch

New member
מה אדם עשה לרז לפני שנייה?

נישק אותו בפה או על הלחי?

בלחי. עוד שאלה:

למה אדם העיף את הדבר הזה ? פספסתי קטע, וראיתי שהוא מסתכל על רז, ומעיף את המגש הזה על השולחן! אז מה קרה?

ortal1111

New member
אני חושבת ש..

יהיה משהו בין אדם לבין הזה שהוא הבעלים של המועדון הזה.. הרי הבעלים של המועדון הוא הומו.. ואדם לא יודע מה הנטיות שלו חחח, אז כנראה שיקרה ביניהם משהו וזה ממש מצער!! מקס- לא חבל?!

berni19

New member
רז התעלם מאדם כל הערב

רז התעלם מאדם כל הערב בגלל נדב, בסוף זה הביא לאדם את הג'ננה. בצדקא יך אפשר להתעלם מהתעלם הזה

נוגה שחר מלכהה../images/Emo47.gif וגם זה שמוכר

סמים או שהוא בעצמו לוקח סמים
..פשוט ראיתי רק מפרק 3 אז עוד לא קלטתי את השמות וגם הבנתי בערך את העלילה רק כמה שאלות קטנות
1.למה נוגה שחר(אממ שירה בסדרה
או שאני מתבלבלת
) לא מדברת עם ההורים שלה
2.נועה ואדם אחים מאותו אבא ואמא
3.אדם משחק הומו בסדרה
טנקס למי שעונה
סיון

dafiv

New member
תשובות לסיוון

|1. שירה לא מדברת עם ההורים שלה כי קרה משהו שיתגלה בהמשך 2.אדם ונועה הם של אותה אמא 3. אדם לא החליט מה הוא...

bustedit

New member
שלום לכולם../images/Emo13.gif

אני קרין אני חדשה.
ראיתי היום ת'פרק בפעם הראשונה.. חח ואני עדיין לא הבנתי כלום חוץ משאיזה אחד בוגד באישתו שבהריון ואחת מתחילה לעבוד כדיילת והמכשפה ההיא מתעללת בה.. חחחחח בקיצור, נראית סדרה ממש חמודה!!! והמקס הזה פשוט הורסססססססססססס אמאאאאאא~!#@$#%$
שאלה: הוא משחק בסדרה תפקיד של הומו?! דווקא הוא? שקסי אחד

SexyS

New member
אוףףף :(

לא יצא לי לראות ת'פרק..מישו יכול לספר לי בבקשה בקצרה מה היה? :/ במיוחד עם גיל ויסמין .. ועוד שאלה: יהיה ש.ח מאוחר יותר?ואם כן מתי?

a charmed girl

New member
הינה התקציר של הפרק (לקוח מוואלה)

גיל מזמין את יסמין לארוחה רומנטית. שלמה מתוודה שהוא דלוק על הלנה. שירה מקבלת מכתב שהתקבלה ללימודים אבל שצריך לשלם מקדמה ענקית. עומר משקר ליעל שהוקפץ לטיסה ומבלה את הלילה עם שירה. כת` עב`.

a charmed girl

New member
ברוכה הבאה!

אני ליאור! אני שמחה שנהנת מהפרק! בקשה למקס...את צודקת... הוא חתיך הורס ואי אפשר להתווכח על זה!...לא ברור עדיין אם הוא משחק הומו או לא...לפי מה שאומרים הוא יצא עם יעל...אבל אי אפשר לדעת עדיין...

אחלה פרק...

אהבתי ת'קטע ששירה ונועה נפגשות בטיסה... וגם שברוריה אומרת לנועה "הייתי מתה להיות האימא של הילדים שלו.." חח (שהיא מתכוונת בעצם לאבא של נועה לשלמה צוקרמן...) איזה ענקק זה חחח..

SeXxy GirL 2

New member
פרק מהמם

רק חבל שהיראו את מקס כל כך קצת.. כבר חיכיתי להרבה יותר.... ומתי שהזה (שכחתי איך קוראים לו) צעק על אדם אז חשבתי שהוא לא מיתכוון עליו.. ואו ממש מתאים למקס לשחק הומו.. הוא הוא כל כך הורס די אני מיתעלפת מתי שאני רואה אותה... מקווה שבפרקים הבאים יראו אותו יותר הרבה.. ולא איזה רק 2 סצנות...

Salanit

New member
פרק פצצה../images/Emo59.gif

כל הסצינות עם מקס פשוט מושלמות! כל כך אהבתי את הקטע שהוא הפיל את הכד הזה(או מה שזה לא היה) והנשיקה בלחי לפני...
האמת שלמקס ממש מתאים לשחק הומו או דו מיני, אני מקווה שהדמות שלו לא סטרייטית....
בסך הכל פרק משגע וזורם. ממש אהבתי.

למעלה