העדכון

שרוך

New member
../images/Emo160.gifהעדכון../images/Emo160.gif

בס"ד הי אנשים ערב ט' באב כן בסן דייגו !! דוגרי היום לא עשיתי כלום מחוץ לנסוע 6 שעות ברכב !! סתם ראיתי דודה של אבא שלי שכל החיים רק שמעתי עליה וגם במוצש אני אמור לראות עוד בן דוד של אבא שלי ! פה צום מחר אולי אני הולך לסן דייגו זו ( גן חיות ) לא מאמין אבל לא רוצה להזכר בזה נקווה שאני יעבור נקודת משבר והמבין יבין אני רק מקווה לחזור משם חיי ! אני רואה שהעידכונים לא חושבים לכם לכן בקושי מגיבים אני מבין ואני שמח שבעזרת ה' לא יהיה עוד הרבה כאלה כי אני חוזר לארץ ! שיהיה לכם צום קל מתגעגע מחכה לתגובות אולי אני יגיב עליהם רק בארץ קשה לי להאמין שאני לא יכנס עוד כמה פעמים לפורום ! חחח מכור שכמוני שרוך נ.ב שול שול טיסה נעימה שמרי על עצמך

tiki tiki

New member
יאאאא...איזה כיף לך...

איך אני מתגעגעת לגן חיות הזה..מיכל, זוכרת?! יש לי חולצה של זה עם דב פנדה כזה.. היינו הולכים לשם כל פעם שהיינו אצל סבא וסבתא שלנו... ושיהיה לך צום קל...

ashkeloni

New member
נהממ...............................

כיף לך...תמיד רציתי ללכת לגן החיות בסן דייגו... נ.ב. שיש לך צום קל...

אז מקווה שאתה נהנה

ושיש לך צומועיל ו... בקשר לעידכונים- למרות שאני חדשה בפורום ולא נכנסתי אליו כשהיית בארץ- אני יודעת מי אתה ושכולם עוקבים אחרי ההודעות שלך- אפילו אני קוראת אותם ולעיתים גם מגיבה... אז תהנה לך שם ותדע שהאנשים פה חושבים עליך (לפחות זה הרושם שהיה לי...)

למעלה