היי

../images/Emo160.gifהיי

היי חבר'ה, רק רציתי להגיד שאני כבר מתגעגע כי אני לא הולך לראות אותכם חודשיים וחצי... ושאני מת משעמום פה בתל- אביב... ואדם צרוב לי הדיסק של ההופעה כי שלי דפוק ותביא לאחותי אם תראה אותה ביי ביי, מת עלייכם רן

רן

רניל'ה חמוד רזה אתה נוסע למחנה שיש בו מלא ילדים עשירים סנובים ומפונקים אבל יש שם גם בנות שבמקרה ממש נותנות אז רן חמוד בחור תמים נצל את הרגע המתאים ושגול איזה אחת עם שדים (demons) מדגדגן 1 נועם ונועם ונועם ונועם סתם בצחוק אתה לא חייב ותחזור בשלום ותשמור על עצמך ביי הלו?

רן...!!

תיהנה במחנה...!!! שהטיסה המייגעת הזו תעבור לך מהר, (לא נורא... יש דיילות, שמשום מה הן תמיד יפות..) וכשאני אגיע להיות איתך שם.... תעשה לי היכרות...:) ביי ביי מותק..!!

רנצ'וק...

תהנה במחנה! אני אתגעגע ממש!! שכחתי להביא לך את המכתב טיסה.... אבל אני אשלח לך משהו למחנה ליום הולדת! ביי מותק,

adamsky

New member
רנוש שלי...

מה קורה בייבי אני מתגעגע ללילות שהיו לנו... אני בוטח בך שלא תבגוד לי מאחורי הגב ב"טקסס" תתקשר או שתשלח אי מייל: טלפון- 055558855 אי מייל (באמת)- [email protected] ( זה האי מייל של אבא שלי אז תשמור על צניעות) ביי, באהבה אדם, (המאהב הכי טוב שהיה לך ושיהיה לך תזכור את זה!!!)

adamsky

New member
רן....

תזכור להכנס לאתר ולבדוק עםיש דברים חדשים www.jackass-il.up.co.il

למעלה