דלהי ...למה?

yolink

New member
../images/Emo160.gifדלהי ...למה?

הי ב 6 לספטמבר אני טסה להודו פעם ראשונה בחיי ולבד , אחרי נחיתה בבומבי וטיסה לדלהי אני מגיעה לדלהי ב 1 בלילה אחרי לבד ואני ניחמה די בשוק. רציתי לדעת אם יש אולי איזו אפשרות להזמין מראש חדר באחד הגסטהוסים לאותו לילה , אפילו אם זה יהיה טיפה יותר יקר , כדי שאני לפחות אדע שיש לי מקום בטוח לישון בו באותו לילה . ואם לא מה עושים במצב כזה? וכן אני יודעת שרוב הסיכויים שאני כבר בטיסה אפגוש אנשים ושאולי אני לא אהי היה לבד , אבל באמת שאני לא רוצה לסמוך על המזל , לפחות לא בלילה הראשון. אשמח אם יש רעיונות. יעל

ashmash

New member
באמת לא סימפטי

להגיע לעיר גדולה (Cאשר היא, לא רק בהודו) באחת בלילה ולא לדעת לאן מגיעים. לא יודע לייעץ באשר למציאת מקום (אני משוכנע שאפשר למצוא באינטרנט). אבל אם לא תמצאי, תמיד תוכלי להישאר בשדה התעופה כמה שעות, עד הבוקר. אני לא ממליץ לצאת באמצע הלילה מבלי לדעת לאן יוצאים...

Yo-man

New member
אפשר להזמין מקום בהארי רמה

מלון ישראלים שמטיילים ותיקים נמנעים מלהתקרב אליו, אבל למי שרק נוחת - אין פתרון טוב יותר (במחיר כזה). המחיר קבוע ומופיע על הקיר בקבלה. החדר משולם ל-24 שעות, מה שאומר שאם הגעת לחדר ב-2 בלילה, הוא שלך עד 2 בלילה ביום בו תרצי לעזוב, וזה מעולה אם למשל האוטובוס שלך יוצא ב-12 בלילה, לאן שזה לא יהיה. בגלל השיטה הזו יכול סביר שבכל שעה בה תגיעי יהיה חדר או בדיוק יתפנה אחד. ואם לא הם ימצאו לך חדר במלון סמוך. יש להם טלפונים ואינטרנט בקומת הקרקע ומסעדה על הגג. והמון ישראלים שבדרך כלל שמחים לעזור אחד לשני. אם את רוצה ללכת לקיצוניות השניה, מלון מוריה פלאזה בדרך משדה התעופה לעיר מציע חדרים ב-130$ ליחיד בערך. אבל לבד לא תהיי. שם או שם.

אמנון כ

New member
קחי מונית ישר למיין באזאר

אל חשש, יש שם המון גסט האוסים כולל "הארי רמה" המפורסם שבו באמת יש מאפייה ישראלית שלמה, וקל מאוד להרגיש בו בבית. יש למיין באזאר שם מקומי שאני לא זוכר. אולי בפורום תרמילאים או "המזרח הרחוק" יוכלו לעזור. בהצלחה!

למעלה