סליחה על העיכוב...

פינת "עונג שבת" תעלה מחר ולא היום. אני בטוח שבהיעדרה תצליחו למצוא דרכים אחרות ´לענג´ את השבת שלכם... יונתן

ביג דיל

New member
שוב ושוב ושוב ושוב... ../images/Emo16.gif

ושוב היה פיגוע בירושלים, ושוב אני מרים טלפונים לבדוק שכולם בסדר, ושוב (למזלי) הם מרגיעים, ושוב פותחים טלויזיה לראות את הזוועות, ושוב אומרים "אוי אוי אוי" וגם "מה יהיה בסופנו?", ושוב זולגות הדמעות מעצמן עם המשפחות השכולות, ושוב נלך לישון בהרגשה של מתי זה יתפוס גם אותנו או את היקרים לנו, ושוב נירדם וניטלטל בהזיה, ושוב נתעורר לבוקר של אבל ושוב הבוקר יימשך רק זמן קצר, כי יש הרבה אנשים במדינה והרבה יותר חומר נפץ שהשם שלנו רשום עליו. בתקוה לעתיד טוב יותר.

אלי פלס

New member
אממ...

בכלל, אתה צריך להתנצל על עוד כמה דברים... חכה חכה... לא נסלח ולא נשכח. עוד יגיע יום הדין. יום נקם ושילם.

dodobird

New member
אני חייב. בשביל הבריאות הנפשית שלי.

And you can be as cynical as you like.
Even when the darkest clouds are in the sky You mustn´t sigh, and you mustn´t cry Spread a little happiness as you go by Please try What´s the use of worring and feeling blue When days are long keep on smiling through Spread a little happiness till dreams come true

חברים, אני מתנצל

עם הפיגועים אתמול והפיגועים היום, לא הצלחתי להביא את עצמי לכתוב סיכום לפורום השבת. אני אנסה לעשות את זה מתישהו השבוע, אם יהיה לנו רגע שקט.

למעלה