../images/Emo16.gif

אמנם אני לא מכירה אבל משתתפת בצערך שירלי, זה תמיד עצוב לשמוע על מקרים כאלה... שהמלאכים תמיד ישמרו עליה...
יהי זיכרה ברוך

../images/Emo16.gifיהי זכרה ברוך

למרות שלא מכירה עדיין עצוב לי וליבלובית עם את צריכה משהו רק תדברי ואני שם

עצוב לי ביותר, קורע לב../images/Emo7.gif

אין לי מלים, קבלתי את ההודעה לפני מספר דקות, אני יושבת מצומררת ולא מצליחה לעכל. נזכרת בתקופה המדהימה בה עברנו יחד כל חברי החדר, איזה חיוך וצחוק מלאים באנרגיות, איך הייתה משפיעה על כולם לטובה, מכניסה בכולם רוח חיובית. אני אמנם התרחקתי עד אילת, אבל לא אשכח לעולם את התקופה הזאת בחיי, ובטח לא את רונית. אומרים שאלוהים לוקח אליו פרחים, נשמות טהורות שתהיה למעלה גינה של פרחים מושלמים.רונית, יהי זכרך צרור בגן עדן, שימרי עלינו שם מלמעלה. אוהבת סימה

זוכרת אותך רונית../images/Emo16.gif

תמיד עם חיוך, תמיד נראית כל כך מאושרת, כאילו מנסה למצות כל רגע עד הסוף. מאחלת לך להמשיך לגרום לכולם שם למעלה לחייך. ולך ליבלוב אהובה, אם את צריכה אני כאן
.

../images/Emo10.gif

כל כך אופיני להגיד במצבים כאלה כמה רונית הייתה נשמה טובה אבל זאת האמת אין לי מילים לתאר את הרגשתי פשוט חרא של חיים

Eran De Niro

New member
../images/Emo16.gifיהי זכרה ברוך

אני לא יודע איך להספיד אותה אבל אני יעשה את זה במשפט קצר היא היתה אדם מקסים עם חיוך . יהי זכרה ברוך

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

רק הבוקר נודע לי................... הייתה לי הזכות להיות אבן דרך בדרכה של האישה המופלאה! המילים נעתקות מפי...... מי שהכיר את המלאכית ידע איזה לב רחב איזה טוב לב ונתינה ללא סוף תמיד מגשרת מפשרת חיוך ללא סוף, תמיד המילה הטובה העצה הנכונה העידוד הכל היה בזמן הנכון במקום הנכון. ישנם אנשים שרק בלכתם מפארים את שמם היא הייתה אחת שתמיד הוקירו העריכו ואהבו גם בעודה בין החיים אי אפשר היה שלא לאהוב אותה......פשוט מלאך! הלב כואב, דואב, ובוכה! תמיד תהיי בליביינו! אריק

למעלה