The Blue Fairy

New member
../images/Emo16.gif

עד עכשיו כשהייתי שומעת שנהרגו חיילים היה לי כואב אבל לא ככה ידיד טוב שלי נהרג, היה אחד מה3 שנהרגו בטנק אתמול-היום אני באמת לא יודעת מה לעשות עם עצמי עכשיו לחשוב שעד שבוע שעבר דיברנו וצחקנו...והכל היה בסדר ועכשיו הוא כבר לא פה..
יהי זכרו ברוך

שויו

New member
פייה מתוקה, קשה וכואב נורא נורא

לאבד חבר, ידיד קבלי תנחומי ו-
גדול שלא תדעי עוד אבדן וצער

oshiko

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo201.gif

יהי זכרו ברוך. שלא נדע עוד צער.

mikilk

Active member
פיה יפה ומתוקה שלי

מי ייתן וזה יהיה מההרוגים האחרנים על פני האדמה המקוללת ההיא, ומי ייתן ונוכל למצוא שקט ושלווה במדינתנו הקטנה והסובלת.. מי ייתן ותמצאי את כוחות הנפש - אני יודעת כמה זה קשה. אוהבים אות, את יודעת....

פיה יקרה, משתתפת בצערך ובצער

המשפחות והחברים של החיילים שנהרגו. מאוד מאוד קשה ועצוב. יהי זכרם ברוך

The Blue Fairy

New member
תודה לכולכם ../images/Emo24.gif

אתם באמת מדהימים עדיין לא התירו את השם שלו לפירסום אז אני כל הזמן מקווה שזו סתם שמועה וזו טעות למרות שאני יודעת שהסיכויים אפסיים.. למה...למה ילד בן 19 צריך למות? :(

little moon

New member
פיה יקרה ועצובה

אין הרבה מה להגיד ברגעים כאלה, רק לששלוח את אהבתינו הענקית, חיבוקים חמים מאוד, היי חזקה, מחזקת ומחוזקת. אך דעי שמותר לך גם לבכות. אוהבים אותך.

The Blue Fairy

New member
../images/Emo7.gif

http://www.krayot.com/news.php?action=show&type=news&id=10194 "חיילים מסתדרים וחובשים ת'כומתות מפקדים מובכים מנגבים ת'דמעות אני עוצמת עיניים בהלוויה שכזאת כמו עצב אפשר זה לא יכול להיות... כמה עוד???" הלוויה הייתה כל כך כואבת.. כל כך הרבה אנשים באו לחלוק כבוד. אפילו ראש העיר היה.. עד כמה שזה עצוב, לוויות צבאיות הן כל כך יפות..כל כך מכובדות..כמו שצריך להיות כואב לי נורא..אני מתגעגעת אליו

למעלה