מודה לך על ה../images/Emo141.gif

שושנה ליוותה את ילדותי הורי אהבו את זימרתה זוכרת את ההופעות בטלויזיה שחור לבן תמיד עם העגילים והתלבושות המיוחדות.. תמיד ניראתה ענקית גדולה מהחיים והשירים..השירים שאיתם גדלנו.. טוב לשיר איתך פתאם..יורדות הדמעות..

מיKה

New member
../images/Emo141.gif

"עד הבוקר בסירה אחת, יחד לחתור ולקוות מחכים על מים למחר. שיבוא"

יערית

New member
../images/Emo16.gif

רציתי להיות קטנה ולראות בתמימות את הטוב רציתי להיות גדולה להבין מה קורה ברחוב כן רציתי להיות קטנה מחר ושאותי ילטפו וינשקו ולצחוק כל הזמן על כל דבר ושאת הדמעות לי ינגבו. אין דבר אין דבר כי אולי לי מותר לחלום. יהי זיכרה ברוך

naama78

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifעצוב../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

המלכה אור עולה בבוקר... ככה שרו בחנוכה הילדים מכתה ג/1... ואני ראיתי אותה, עם השמלה המתנפנפת והצפרניים האדומות.... עצוב

Rinattt

New member
הזמרת מתימן... ../images/Emo141.gif

שושנת הארגמן
יהי זכרה ברוך

destiny36

New member
כמה עצוב- יהיה זכרה ברוך../images/Emo141.gif

תמניה עסלית גזע מיוחד מדור מיוחד עם העגילים העגולים והקול הרם..

maof

New member
../images/Emo16.gif

יהי זכרה ברוך
יום אהבה שמהול בעצב
הביטו אל האור ביצוע: שושנה דמארי מילים: חמוטל בן זאב לחן: דורון בועז לוינסון זו אני, הרועה הקטנה זו אני מצפת, התזכור? לילה לילה עוד הולכת אליך ואתה שמאיר כמגדלור עדיין כאן, אני ושירי משלט עזוב לאור זכרונות חוזרת הביתה, לביתי שלי עם שני שושנים והמון מנגינות. כבר שרתי על אהבות כבר שרתי על מלחמות עכשיו הגיע זמן לשיר שירי תקווה וחלומות

שושנה ../images/Emo16.gif

ובעייני רוחי... הינך עומדת בתוך שדה כלניות מתבוננת... מבטך מלא חיבה ואהבה כאחד ואת מחייכת בינות הפרחים מניפה את ידך לאחור ונוגעת קלות בשיערך המתולתל השחור כלילה והוא...מזדווג בשלמות עם שמלתך הלבנה משירה מבט אל הלא נודע ללא שום פחד עומדת בקצה הרחוק נפרדת לשלום כאשר עיניי נפקחות אני מבחין בטביעות עקביך בחותמך האישי אשר השארת בנו ובלכתך הכלניות ישיכו עוד לפרוח אך... תמו ימי פיית הכלניות ימי הנגה של שירת ארץ ישראל האי לשלום מלכה נוחי בשלום על משכבך

למעלה