• פותח הנושא Kps
  • פורסם בתאריך

Kps

New member
../images/Emo16.gif

"רוכב אופנוע בן 36 ונוסעת בת 16 שהיתה עימו נהרגו הלילה בתאונת דרכים בכביש חיפה תל אביב הישן, ליד צומת זכרון יעקב. למרות שהתאונה אירעה אמש נודע עליה רק היום אחרי שעוברי אורח הבחינו בקסדה על הכביש וגופות הרוכבים נמצאו בסריקות שנערכו. צוות ניידת טיפול נמרץ של מד"א שהגיע למקום נאלץ לקבוע את מותם של השניים. נסיבות התאונה נחקרות."
כמו שבטח כבר ניחשתם הנערה היא ג'ניה שהייתה איתי בשכבה בחטיבה עד לפני שנתיים. ילדה בלונדינית ומנוקבת בפירסינגים, ברזלים ועגילים בהרבה מקומות בגוף ביניהם 2-3 פירסינגים באורך 2 ס"מ בעורף, מלאה בקעקועים. שהסתובבה עם בחורים בני 30-40 בערך. הייתה נמצאת הרבה בטאטו(סטודיו של קעקועים היחיד בחדרה) וכנראה גם עבדה שם. בטאטו יש שני מקעקעים, אחד עם קוקו ואחד קירח - אחד מהם נהרג איתה בתאונה(הבחור בן ה-36). מהחומר שהבאתי לכם תנסו לתת לי משהו שנון על המצב.

Gs17

New member
מה מצחיק בזה תגיד לי?

יופי כל הכבוד פורום הומור שחור אבל פאק רק לפני יום היא מתה ואתה כבר מציג את זה כאילו זה מצחיק? ואם זה היה החבר הכי טוב שלך אז? אדיוט.

Soviet Spy

New member
אני מוחה.

אם זו/זה מישה/י שאתה לא מכיר אישית או שלא היה/תה ידיד/ה קרובה שלך, אין שומדבר שעוצר בעדך מלצחוק עליה בציבור. כאילו, שקוף שאתה נואש לתשומת לב, אבל בכ"ז, אני לא שופט אף אחד.

Kps

New member
לפי דעתי זה דווקא הפוך...

למה אם אתה מכיר אותה זה חולני... על פי הגדרת ההומור השחור לפחות... על פי אנשים רציניים שאין להם קשר להומור שחור באמת(כמו GS17), חולני זה לצחוק על מישהו שאתה מכיר...

Gs17

New member
לפי איך שאני רואה אותך

כותב בפורומים אחרים, אתה יודע להיות מספיק רציני, אז בבקשה ממך...

Kps

New member
ואם הבחור שנשרף בתאי הגזים

היה אבא'שך, אז? היפי יפה נפש שמאלני מנייק תילך תילך קיבינימט
איך היית בראש כל אלה שצעקו וקיללו את כל מי שבא והיה אומר שיש דברים שאסור לצחוק עליהם... צבוע... זה דבר רציני, הומור שחור מתייחס לשנינות על דברים רציניים, הומור שחור בדרך כלל קיצוני. זה בהחלט מכניס שוק. הומור שחור הוא דרכם של רבים להתגבר על טראומות ועל מומים בדרך של לצחוק על הדברים שקשה לך להתמודד איתם. הומור שחור עוזר לרבים להתמודד עם הצער ואם אתה נהנה מהומור שחור שלא למטרה הזאת אתה סתם חולני
אתה מגעיל אותי

Gs17

New member
תאמין לי שאני יודע לצחוק על שחור

אבל למה יום אחרי? קצת כבוד למשפחה. וכן אני שמאלני, אבל אין קשר לנושא כרגע

Gs17

New member
כפתור אזעקת הרוסי

אופס כפתור לא נכון אתה מת!

Kps

New member
|חסום|

הוא השתמש בשורש של המילה האסורה
אני לא משת"פ באמת שלא... זה לא אני אמרתי... זה מישהו אחר...זה המשת"פ של יאסין...

Kps

New member
לצחוק על 'טאבה' יום

אחרי זה בסדר ועל זה לצחוק זה לא בסדר
זה משנה אם אני אצחק אחרי יומיים
ובעוד 3 ימים
ובעוד 60 שנה
או שיש איזו וועדה שקובעת שאסור ממתי מותר לצחוק על משהו
למה על השואה מותר לצחוק בניגוד לזה
כי שואה זה נושא שלא נוגע בך ולא יכול לגעת בך ותאונות דרכים זה נושא שכן יכול לגעת בך
אז על אחרים מותר לצחוק ועל עצמך לא
לא נשמע לך כאחד שדואג תמיד לעצמו וחכם על חלשים כשהוא חזק
תענה לי על השאלות האלה, על כולם, אדוני שמאלני-אישה מנייק
נ.ב שמאלני זה מאוד קשור, שמאלני זה סאדיזם מזוכיזם. שמאלני זה לאהוב את הרוצח שלך ולשנוא את עצמך. לפגוע ביהודים, להגן על הערבים, תוך כדי שאתה עצמך יהודי, יפה נפש

Kps

New member
להבא אל תגיד דברים כאלה כדי להישמע

חכם ומוסרי ואני מחכה להתנצלות, ללקיחת דבריך בחזרה והבטחה שלא להיות חולני יותר ושמאלני עוד יותר.

למעלה