../images/Emo16.gif

לכל איש יש שם - זלדה לכל איש יש שם שנתן לו אלוהים ונתנו לו אביו ואימו לכל איש יש שם שנתנו לו קומתו ואופן חיוכו ונתן לו האריג לכל איש יש שם שנתנו לו ההרים ונתנו לו כתליו לכל איש יש שם שנתנו לו המזלות ונתנו לו שכניו לכל איש יש שם שנתנו לו חטאיו ונתנה לו כמיהתו לכל איש יש שם שנתנו לו שונאיו ונתנה לו אהבתו לכל איש יש שם שנתנו לו חגיו ונתנה לו מלאכתו לכל איש יש שם שנתנו לו תקופות השנה ונתן לו עיורונו לכל איש יש שם שנתן לו הים ונתן לו מותו . לזכרם של ששה מליון

jenngirl

New member
../images/Emo16.gif

שיר שאני אוהבת במיוחד אפר ואבק-יהודה פוליקר יום אביב ריחות לילך בין חורבות העיר שלך יום יפה לדוג בנהר בתוכי הלב נשבר שם היתה ואינה ילדותך אישה קטנה אנשים שאיש לא מכיר אין אפילו בית שיזכיר ואם את נוסעת לאן את נוסעת הנצח הוא רק אפר ואבק לאן את נוסעת לאן את נוסעת שנים וכלום עוד לא נמחק. קחי מעיל יהיה לך קר כסף כיס, גביש סוכר אם יהיה קשים הימים הזכרי בי לפעמים ואם זה עוד מסע נואש אל הצריף, אל המגרש במסילת העיר הישנה איש לא יחכה בתחנה. ואם את נוסעת... מי ימתיק לילותייך מי יקשיב לביכייך מי ישמור צעדייך בדרכך. קחי מעיל יהיה לך קר.

yariv t

New member
לזכור ולהזכיר../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

....יד ושם ירושלים 2003

../images/Emo16.gif יזכור

לזכר שישה מיליון יהודים שאת דרכם לא המשיכו שאהבה יותר לא ידעו שאת דרכם האחרונה בכו

AGENT SHESH

New member
../images/Emo16.gif

לזכור ולא לשכוח! הייתי בפולין, והמסע נתן לי משמעות חדשה למילה "שואה"... הדבר הכי חשוב הוא לזכור! כי אם לא נבין את מה שקרה זה עלול לקרות לנו שוב...

למעלה