מצב
הנושא נעול.

ליילנד

New member
../images/Emo23.gifממש../images/Emo7.gif על הנפגעים

ה
על אובדן חיי אדם

לזכר ההרוגים בתוכם ילדים קטנים נקמת דם ילד קטן עוד לא ברא השטן. והחלמה מהירה לפצועים.
ממש
על הנפגעים
החלמה מהירה לפצועים,
ויהי זכר ההרוגים ברוך

ליילנד

New member
הגיע הזמן לצאת מהשאננות

ממש
על הנפגעים
החלמה מהירה לפצועים,
ויהי זכר ההרוגים ברוך
הגיע הזמן לצאת מהשאננות
יש למאבטחים מכשיר בדיקה, אבל עוד בחיים לא ראיתי שבודקים נשים עם הדבר הזה והנה הם פרצו לדלת פתוחה ושלחו אישה
מחבלת

aas111

New member
סליחה? טעית

הגיע הזמן לצאת מהשאננות
יש למאבטחים מכשיר בדיקה, אבל עוד בחיים לא ראיתי שבודקים נשים עם הדבר הזה והנה הם פרצו לדלת פתוחה ושלחו אישה
מחבלת
סליחה? טעית
אמרו השיטת פיגוע היא דבר ראשון חיסול מאבטח -הייתה ירי על מאבטח נסיון לחדירה מקום לפגוע -הצליחה להכנס ובסופו דבר פיצוץ - התוצצה וגרמה להרג 19 אנשים שמשתתף בצערם

omer landau

New member
לפחות במקצוע הזה אין הפלייה../images/Emo70.gif

הגיע הזמן לצאת מהשאננות
מחבלת
לפחות במקצוע הזה אין הפלייה

נשים\גברים ============= משתתף בצערם של משפחות ההרוגים והפצועים
וזה לא נכון שהמאבטחים לא בודקים נשים אני ראיתי אלף פעם שבדקו בדיקה "מלאה"(עד כמה שדרוש) לגבי המאבטחים- או שלא בודקים אותי בכלל ונותנים לי להיכנס חופשי ואת אלה שלפני ואחרי כן בודקים או שבודקים אותי כאילו כתוב לי על המצח יטבח אל יהוד

aas111

New member
היא מדברת בהכללה

וזה לא נכון שהמאבטחים לא בודקים נשים אני ראיתי אלף פעם שבדקו בדיקה "מלאה"(עד כמה שדרוש) לגבי המאבטחים- או שלא בודקים אותי בכלל ונותנים לי להיכנס חופשי ואת אלה שלפני ואחרי כן בודקים או שבודקים אותי כאילו כתוב לי על המצח יטבח אל יהוד
היא מדברת בהכללה
אם כותבים ברבים בדרך כלל כותבים בלשון זכר רבים אפילו אם יש לפחות בן 1 ככה זה בלשון

ס מ י ש

New member
בטח . אין הפלייה.

בטח . אין הפלייה.
כנראה שהמחבלת היתה לסבית אם היא ציפתה לשבעים בתולות בגן עדן... (ואם זה לא היה עצוב כל כך
זה היה יכול להיות מצחיק
, אבל זה ממש ממש עצוב
)

ס מ י ש

New member
הפלייה = אפלייה (סליחה על הטעות)

בטח . אין הפלייה.
כנראה שהמחבלת היתה לסבית אם היא ציפתה לשבעים בתולות בגן עדן... (ואם זה לא היה עצוב כל כך
זה היה יכול להיות מצחיק
, אבל זה ממש ממש עצוב
)
הפלייה = אפלייה (סליחה על הטעות)

omer landau

New member
דיברתי עלי זה היום עם מישהו

בטח . אין הפלייה.
זה היה יכול להיות מצחיק
, אבל זה ממש ממש עצוב
)
שהיא כנראה לסבית

aas111

New member
מי לסבית ?

שהיא כנראה לסבית
מי לסבית ?
תראה חדירה לפרטיות של גלושת היא אסורה בהחלט אחרת תהיה עלייך תבעיה כדי לשמור על פרטיות אני מקווה שאתה מדבר על מחבלת ולא על גולשת

ס מ י ש

New member
aas111 מה לא ברור לך ?

מי לסבית ?
תראה חדירה לפרטיות של גלושת היא אסורה בהחלט אחרת תהיה עלייך תבעיה כדי לשמור על פרטיות אני מקווה שאתה מדבר על מחבלת ולא על גולשת
aas111 מה לא ברור לך ?
הרי מדובר על המחבלת ימח שמה ויאבד זכרה שתלך נשמתה לגהנום אמן. איך בכלל אתה חושב שמדובר על גולשת?

aas111

New member
כי זה היה מתחת שישור של ליילנד

aas111 מה לא ברור לך ?
הרי מדובר על המחבלת ימח שמה ויאבד זכרה שתלך נשמתה לגהנום אמן. איך בכלל אתה חושב שמדובר על גולשת?
סליחה על אי הבנה טוב לא משנה באמן היא כבר בגנהום עובדה שהיא שרופה כעת אני מרכין ראשי לזכרם קורבני איבה נר|

ליילנד

New member
../images/Emo6.gifהֵי, שיהיה ברור

סליחה על אי הבנה טוב לא משנה באמן היא כבר בגנהום עובדה שהיא שרופה כעת אני מרכין ראשי לזכרם קורבני איבה נר|
הֵי, שיהיה ברור
ענין הלסביות היה על המחבלת ימח שמה וזכרה, שהרי מחכות לשהידים 72 בתולות, אז מה מושך אותה לשם עם היא לא לסבית
לי תודה לאל יש בן זוג כבר 30 שנה ושני בנים מקסימים. ואגב בקשר לבדיקות התכוונתי שהמאבטחים מעבירים את המכשיר שלהם על גברים ועל נשים לא נעים להם כנראה, אבל אין ברירה, העובדות מדברות בעד עצמן וזו לא מחבלת ראשונה.

aas111

New member
ללינד .תרגעי בבקשה

הֵי, שיהיה ברור
ענין הלסביות היה על המחבלת ימח שמה וזכרה, שהרי מחכות לשהידים 72 בתולות, אז מה מושך אותה לשם עם היא לא לסבית
לי תודה לאל יש בן זוג כבר 30 שנה ושני בנים מקסימים. ואגב בקשר לבדיקות התכוונתי שהמאבטחים מעבירים את המכשיר שלהם על גברים ועל נשים לא נעים להם כנראה, אבל אין ברירה, העובדות מדברות בעד עצמן וזו לא מחבלת ראשונה.
ללינד .תרגעי בבקשה
טוב שאתה מאושרת עם בן זוגך הייתה פה אי הבנה ובלי קשר מחבלת ביצעה פיגוע התאבדות בגלל מה שקרה עם אחייה זה נקרא נקמת דם כמו אצל בדואיים

omer landau

New member
רק על המחבלת ובתור בדיחה (ולחזור ל)

מי לסבית ?
רק על המחבלת ובתור בדיחה (ולחזור ל)
אין לי שום כוונה לפגוע באף אחד מחברי פורום נחמד זה אני גם אדליק
לזכר ההרוגים בפיגוע שהיה היום בחיפה
__________________________________________________________- וכדי לחזור לנושא היום חיפשתי משהו בקשר לשדה תעופה ביוון ומצאתי עמוד נחמד שמראה תמונות ב360 מעלות בטרמינל ..... הכי יפה זה המגדל פיקוח כתובת האתר: http://www.aia.gr/EN/services/VirtualTour/body.shtm

מצב
הנושא נעול.
למעלה