ה![]()
על אובדן חיי אדם![]()
![]()
לזכר ההרוגים בתוכם ילדים קטנים נקמת דם ילד קטן עוד לא ברא השטן. והחלמה מהירה לפצועים.
הגיע הזמן לצאת מהשאננותממש
על הנפגעים![]()
החלמה מהירה לפצועים,![]()
ויהי זכר ההרוגים ברוך![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
סליחה? טעיתהגיע הזמן לצאת מהשאננות
יש למאבטחים מכשיר בדיקה, אבל עוד בחיים לא ראיתי שבודקים נשים עם הדבר הזה והנה הם פרצו לדלת פתוחה ושלחו אישהמחבלת![]()
![]()
לפחות במקצוע הזה אין הפלייההגיע הזמן לצאת מהשאננות
יש למאבטחים מכשיר בדיקה, אבל עוד בחיים לא ראיתי שבודקים נשים עם הדבר הזה והנה הם פרצו לדלת פתוחה ושלחו אישהמחבלת![]()
![]()
היא מדברת בהכללהלפחות במקצוע הזה אין הפלייה![]()
נשים\גברים ============= משתתף בצערם של משפחות ההרוגים והפצועים![]()
וזה לא נכון שהמאבטחים לא בודקים נשים אני ראיתי אלף פעם שבדקו בדיקה "מלאה"(עד כמה שדרוש) לגבי המאבטחים- או שלא בודקים אותי בכלל ונותנים לי להיכנס חופשי ואת אלה שלפני ואחרי כן בודקים או שבודקים אותי כאילו כתוב לי על המצח יטבח אל יהוד![]()
בטח . אין הפלייה.לפחות במקצוע הזה אין הפלייה![]()
נשים\גברים ============= משתתף בצערם של משפחות ההרוגים והפצועים![]()
וזה לא נכון שהמאבטחים לא בודקים נשים אני ראיתי אלף פעם שבדקו בדיקה "מלאה"(עד כמה שדרוש) לגבי המאבטחים- או שלא בודקים אותי בכלל ונותנים לי להיכנס חופשי ואת אלה שלפני ואחרי כן בודקים או שבודקים אותי כאילו כתוב לי על המצח יטבח אל יהוד![]()
הפלייה = אפלייה (סליחה על הטעות)בטח . אין הפלייה.
כנראה שהמחבלת היתה לסבית אם היא ציפתה לשבעים בתולות בגן עדן... (ואם זה לא היה עצוב כל כךזה היה יכול להיות מצחיק
, אבל זה ממש ממש עצוב![]()
![]()
)![]()
דיברתי עלי זה היום עם מישהובטח . אין הפלייה.
כנראה שהמחבלת היתה לסבית אם היא ציפתה לשבעים בתולות בגן עדן... (ואם זה לא היה עצוב כל כךזה היה יכול להיות מצחיק
, אבל זה ממש ממש עצוב![]()
![]()
)![]()
כן... ואני מדליקדיברתי עלי זה היום עם מישהו
שהיא כנראה לסבית
מי לסבית ?דיברתי עלי זה היום עם מישהו
שהיא כנראה לסבית
aas111 מה לא ברור לך ?מי לסבית ?
תראה חדירה לפרטיות של גלושת היא אסורה בהחלט אחרת תהיה עלייך תבעיה כדי לשמור על פרטיות אני מקווה שאתה מדבר על מחבלת ולא על גולשת
כי זה היה מתחת שישור של ליילנדaas111 מה לא ברור לך ?
הרי מדובר על המחבלת ימח שמה ויאבד זכרה שתלך נשמתה לגהנום אמן. איך בכלל אתה חושב שמדובר על גולשת?
כי זה היה מתחת שישור של ליילנד
סליחה על אי הבנה טוב לא משנה באמן היא כבר בגנהום עובדה שהיא שרופה כעת אני מרכין ראשי לזכרם קורבני איבה נר|![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ללינד .תרגעי בבקשההֵי, שיהיה ברור![]()
ענין הלסביות היה על המחבלת ימח שמה וזכרה, שהרי מחכות לשהידים 72 בתולות, אז מה מושך אותה לשם עם היא לא לסביתלי תודה לאל יש בן זוג כבר 30 שנה ושני בנים מקסימים. ואגב בקשר לבדיקות התכוונתי שהמאבטחים מעבירים את המכשיר שלהם על גברים ועל נשים לא נעים להם כנראה, אבל אין ברירה, העובדות מדברות בעד עצמן וזו לא מחבלת ראשונה.![]()
כן אני יודעת שהיתה פה נקמהללינד .תרגעי בבקשה
טוב שאתה מאושרת עם בן זוגך הייתה פה אי הבנה ובלי קשר מחבלת ביצעה פיגוע התאבדות בגלל מה שקרה עם אחייה זה נקרא נקמת דם כמו אצל בדואיים
רק על המחבלת ובתור בדיחה (ולחזור ל)מי לסבית ?
תראה חדירה לפרטיות של גלושת היא אסורה בהחלט אחרת תהיה עלייך תבעיה כדי לשמור על פרטיות אני מקווה שאתה מדבר על מחבלת ולא על גולשת
לזכר ההרוגיםה![]()
על אובדן חיי אדם![]()
![]()
לזכר ההרוגים בתוכם ילדים קטנים נקמת דם ילד קטן עוד לא ברא השטן. והחלמה מהירה לפצועים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.