../images/Emo16.gif

יש פורומיסטית אחת שקצת עצובה בימים אלו, כי סבתא שלה נפטרה אתמול בצהריים. נמש, אנחנו רוצים שתדעי שכולנו כאן בשבילך,משתתפים בצערך, שולחים לך הרבה חיבוקים ואוהבים אותך מאוד. תהיי חזקה מותק

../images/Emo16.gif

נמש, אני משתתפת בצערך באמת מכל ה-
, ושולחת לך חיבוק גדול.
תזכרי שאת ממש לא לבד וכולנו כאן בשבילך. אני מקווה שתהיי חזקה ותרגישי יותר טוב בקרוב. אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד, ליאת.

LillipooT

New member
אוי בובה ../images/Emo7.gif ../images/Emo60.gif

גם סבתא שלי נפטרה לפני זמן קצר.. והיה לי נורא נורא קשה
אנחנו כאן בשבילך מותק! באמת באמת!
תרגישי טוב....

גל1234

New member
../images/Emo16.gif

הייתי רוצה להגיד לך שהזמן מרפא.... והאמת? הוא באמת מרפא קצת אבל זה תמיד יכאב.. איך היה השיר הזה בספרות בבגרות? יש הרבה דברים שהאדם יכול לשכוח ולהתנחם אבל למוות לעולם לא יהיה מנחם..... והאמת טוב שככה... אם לא היה כואב לא היית מתגעגעת , אם לא היית מתגעגעת לא היית זוכרת כמה טוב היה , ואסור לשכוח כמה טוב היה.... משתתף בצערך תהיי חזקה גל

נמש

מקודם זה היה בשם כולם, עכשיו כמה מילים ממני.. אין משו שאני יכולה להגיד שיוכל להעלים את הכאב, והלוואי שהיה, אבל את חזקה, ואולי הכאב לא יעלם, אבל הוא יפחת... אוהבת אותך גברת,ושולחת המון חיבוקים
אלה

eliormagick

New member
נממש../images/Emo24.gif

משתתף בצערך ואני מקווה שלא תידעי יותר צער אבל זה חלק מהחיים ואני מקווה שתעברי את זה כמה שיותר מהר תהיה חזקה

../images/Emo16.gif ../images/Emo107.gif

נמש אהובתי... אני ממש מצטערת.. אני יודעת כמה זה כואב.. אבל באמת הזמן יעביר לאט לאט את הכאב הנורא וזה יהפוך לפחות נורא.. הכאב יתמלא כולו בגעגועים.. אז תהיי חזקה.. אנחנו איתך.. אם תרצי לדבר אני פה.. אוהבת המון המון!!! קבלי חיבוק ענק!!

Dawson girl

New member
תודה לכולם....

אין לכם מושג כמה שזה עשה לי טוב לראות את השרשור הזה ואת ההודעות שלכם.. אפשר להגיד שעשיתם לי ת'יום... אז תודה לכולכם... גם אני אוהבת אתכם מאוד! ו.. לא יודעת מה להגיד. זה עצוב וכואב והכל אבל נראה לי שיהיה בסדר... וחוצמזה עיקר הכאב היה אתמול... שוב תודה לכולם
נמש

shira245

New member
../images/Emo16.gif

נמשיני
אני ממש מצטערת לשמוע על סבתא שלך
אני מקווה שחלק מהכאב כבר עבר אבל אם את רוצה לדבר או משהו אני פה..
שירה

נמש חמודה,

אני ממש מצטערת. החיים מפגישים אותנו עם דברים לא נעימים לפעמים, ככה זה. אני פה לדבר איתך אם בא לך. נשיקות
,

למעלה