../images/Emo16.gif

לזכר החיילים החטופים שגופותיהם הוחזרו לארץ היום. ו
לזכר ההרוגים בפיגוע הנוראי בירושלים בבוקר....(מישו דיבר עם נמש???) אוי איך שהמדינה הזאת מתדרדרת...

גל1234

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

מותר להכניס לפה פוליטיקה? כי אם כן , באמת טוב ששיחררו תגופות וזה נותן תחושה של הקלה עוד שנתים אני מתגייס וזה מראה שגם אם חס וחלילה אני איהרג המדינה תילחם בשביל שלפחות אני אמות בכבוד אבל החלק השני של העסקה? אני לא יודע את כל הפרטים אז אסור לי ממש להגיב אבל אם זה נכון שהוא רק סוחר סמים שהלך לשם להרוויח קצת כסף כמה שזה יהיה אכזרי ממש לא חושב שהיה צריך לשחרר אותו , למה המדינה צריכה לשחרר מחבלים חלקם אומרים שהם לא מתחרטים וברגע שישחררו אותם הם ימשיכו לפעול נגד ישראל תמורת סוחר סמים מושתן שהלך לשם בידיה של הסיכון כדי להרויח קצת כסף? למה אני צריך לשחרר מחבל שמחר יכול להרוג אדם חף מפשע כדי לשחרר תזבל הזה?

Dawson girl

New member
מסכימה איתך!

ועוד המחיר כל כך לא ייאמן.. 100 מחבלים על כל שבוי. זה פשוט אבסורד.

eliormagick

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

עצוב כמה שהעם הזה סובל כמה שכולנו סובלים נקווה שלא יהיה עוד אסונות כאלה ואחלמה מהירה לכל הפצועים בפיגוע

Dawson girl

New member
../images/Emo16.gif

לעזאזל עם הערבים האלה. פשוט לעזאזל. פעם שניה שזה קורה לי- ביטלו לי ת'נסיעה לירושלים בגלל פיגוע. אללה כנראה באמת שונא אותי. ועוד 10 הרוגים וכל כך הרבה פצועים. מזעזע!

*נושמת לרווחה*../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

דאגתי לך ילדה! תסקלי אותי אבל אני חושבת שזה טוב שבטלו לכם בנסיבות כאלה (הממ אפעם לא חשבתי שאני אשתמש במילה הזאת)

Dawson girl

New member
חחחחח אל תדאגי לי

ממני לא נפטרים כל כך מהר... ממש לא...
יש לך עוד הרבה שנים איתי. לא לדאוג
וכנראה שזה באמת טוב. אבל זה עדיין מאכזב...

למעלה