ידיד נפש, חבר ואהוב הבנאדם הכי טוב שאיבדתי כואב לי
G GATINHA New member 7/10/03 #1 ../images/Emo16.gif ידיד נפש, חבר ואהוב הבנאדם הכי טוב שאיבדתי כואב לי
S shellyland New member 7/10/03 #3 הלינק לא נפתח אבל בלי לדעת מה סיבת המוות, אני משתתפת בצערך מי יתן ולא תדעי עוד כאב.
S shellyland New member 7/10/03 #5 לצערי לא ../images/Emo4.gif אני גולשת מהעבודה ווואי-נט מזהה את הכתובת שלי כאילו אני מחו"ל ולכן לא מאפשר לי גישה. נורא מרגיז. אולי פשוט תספרי לי מה קרה? זו יכולה להיות גם הזדמנות עבורך לעבד קצת את הדברים בכך שאת צריכה אשכרה לנסח אותם.
לצערי לא ../images/Emo4.gif אני גולשת מהעבודה ווואי-נט מזהה את הכתובת שלי כאילו אני מחו"ל ולכן לא מאפשר לי גישה. נורא מרגיז. אולי פשוט תספרי לי מה קרה? זו יכולה להיות גם הזדמנות עבורך לעבד קצת את הדברים בכך שאת צריכה אשכרה לנסח אותם.
G GATINHA New member 7/10/03 #6 קיבלתי טלפון אתמול לפנות בוקר דיוויד הוא החייל שנהרג בגבול הצפון......
מ מיטללל New member 7/10/03 #7 אני... אין לי מה להגיד רק לא רציתי שהתגובה הזו תישאר חסרת תגובות... אני יודעת שזה הדבר הכי נורא שיכול לקרות. ולכאב אין גבולות. ואני מצטערת. נסי להיות חזקה... לזכרו של דיוויד...
אני... אין לי מה להגיד רק לא רציתי שהתגובה הזו תישאר חסרת תגובות... אני יודעת שזה הדבר הכי נורא שיכול לקרות. ולכאב אין גבולות. ואני מצטערת. נסי להיות חזקה... לזכרו של דיוויד...