../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

עשיתי אפילו יותר מאחד

naatz

New member
מצד שני -

פרקי אותו, ויש לך תחתיות חדשות לסירים
naatz

xyxyxy

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

ללא ספק הדבר הכי נורא שיכול לקרות למתכנת\ת האתר הראשון שלי איי פעם נמחק גם.. ומה לא הייתי נותן בשביל לשחזר אותו

havlaz

New member
אוקי.. קראתי למטה

אמרו שיכולים לשחזר, מה קרה לא יכולים עכשיו? לקחו תכסף וברחו?

זה בדיוק הבעיה

שעוד לא לקחו את הכסף... עכשיו צריך לשלם 250$ לשוא... הבעיה היותר גדולה היא שעכשיו הילדה פשוט תשאר עם הדיסק המזערי שלה ותפחד להרחיב לעולמי עד

havlaz

New member
אמרו לה שהשחזור יעלה 950 דולר

לאחר שהם בדקו את עלות השחזור אז מה קרה פתאום אי אפשר לשחזר? אל תשלמי, אל תיכנעי!

genotip

New member
ברצינות, למה לשלם אם היא לא קיבלה

את השרות שמגיע לה? כמו להגיד שעיצוב אתר עולה 1000 דולר, לקחת את הכסף ואז להגיד - וואלה, רק אני לא יודע לעצב

כי חתמתי על חוזה ../images/Emo4.gif

פרטי השחזור 1. בדיסק קיים נזק פיזי לראשי הקריאה והכתיבה ולפלטות הנתונים, באופן שאינו מאפשר הפעלתו התקינה. 2. יש להעביר את המידע למדיה חלופית תוך כדי התגברות על הנזק הפיזי ותיקון מבנה הנתונים והקבצים. 3. להערכתינו לפי מיטב נסיוננו, ניתן לשחזר את רוב רובו של המידע בדיסק. עלות 1. עלות שחזור פיזי, כמפורט לעיל - 920$ +מע"מ. צפי ל – 7 ימי עבודה. (לוח הזמנים בהצעה זו מוגבל ל – 3 ימי עבודה, אח"כ יתכנו שינויים בלוח הזמנים). השחזור יבוצע לתוך CD ROMS או לדיסק חדש חלופי המשמש כדיסק יעד . 2. מחיר מינימום לתהליך השחזור , במידה ולא נצליח לשחזר : 250$

xyxyxy

New member
אני אישית..

לא הייתי משלם את ה 1000 שקל האלא הם היו צריכים לבוא אלי הביתה עם מקלות ואבנים בשביל לקבל את הכסף הזה

havlaz

New member
נראה לי סתם נוכלות

אתה אומר שאתה יכול לשחזר, אבל אם לא מצליח אתה לוקח 250? כמו שאריאל אמר, כמו לקחת כסף על עיצוב, ואחרי זה להגיד "הא, אבל אני לא יודע מה שאתה רוצה ממני". נראה לי הם ידעו בכלל שאי אפשר לשחזר, וסתם נתנו לך לחשוב שכן, בשביל לקבל 250 דולר. הרי מה רע לקבל 250 דולר על לא לעשות שום דבר מועיל?!?!

רגע רגע רגע ...

כשאתה מגיע למוסך עם תקלה ברכב ויש שלט גדול שאומר שבדיקת הרכב כרוכה בתשלום (גם אם אתה מחליט לא לתקן בסוף את הכסף באותו מקום) זה גם לא בסדר ?

havlaz

New member
לא לא..

הם אמרו לה 950 דולר על השחזור אם הם לא מצליחים זה 250 שאתה לוקח רכב לתיקון, ממתי אומרים לך 1000 שקל לתקן את האוטו, ואם אנחנו לא מצליחים אז 250?

זה לא ממש ככה...

זה דמי בדיקה וניסיון... תראה לי מעבדת מחשבים אחת שאם תמסור לה את המחשב לתיקון היא לא תגבה דמי בדיקה... במידה ואכן תחליט לתקן הם יזכו אותך על תשלום הבדיקה, אבל עדיין אתה צריך לשלם אם לא תיקנת. התחום הזה של שיחזור מידע ידוע כתחום רגיש שהטכנאי יכול להשקיע שעות על גבי שעות של עבודה ולא להצליח לשחזר. יש כ"כ הרבה ניסויים שאתה יכול לנסות להריץ על הדיסק כדי לשחזר.... השעות עבודה האלה - מישהוא צריך לשלם עליהם... החברה מחזיקה עובדים לפי שעה - לא לפי תוצאות... נכון - הם יכולים לרמות אותך, וזה החיסרון בלשלוח HD לשיחזור. אף אחד לא יתן לך לראות איך הוא מנסה לשחזר ואם הוא הצליח או לא. זה בדיוק כמו שאם ישלמו לך לפי שעת עבודה - אתה לא בדיוק כל השעה הזאת תהיה בשיא הריכוז... אתה לא תחשב דקה על דקה כמה נטו זמן ממש כתבת קוד בצורה היעילה ביותר. ככה זה אמור להיות - אבל אצל אף אחד לא תמצא את זה בפועל. זמן = כסף. חיים שכאלה

למעלה