Prof. James Potter
New member
@#$)*^@()#$%*../images/Emo16.gif
אני לא מוצא כותרת טובה יותר. לפני קצת יותר משבוע היה לי מבחן באזרחות, מקצוע שאני די טוב בו. יצאתי מהכיתה כשסיימתי את המבחן בהרגשה טובה מאוד, שאני הולך לקבל במבחן ציון טוב ואפילו טוב מאוד. ביום חמישי האחרון (או שזה היה שלישי?
) לא הגעתי לבי"ס, והמורה ה$*@#$ החזיר את המבחנים. את המבחן שלי לא קיבלתי, אבל שמעתי על מה הוא הוריד נקודות [כנראה שבאמת הכיתה הצליחה יפה במבחן באזרחות, ככה שהוא היה חייב להוריד נקודות]- באחת השאלות, היה חלק קטן מאוד בו היינו צריכים להוסיף 3 דוגמאות, לא זוכר בדיוק למה זה היה, אבל ממש לא למדנו על דוגמאות בכיתה. ורק לפעמים העלנו סתם דוגמאות בדיון, לא משהו שרושמים במחברת או שמקבלים עליו שיעורי בית. אני במאמץ רב הצלחתי לכתוב 3 דוגמאות. כל הכבוד לי. (או שלא?) כל מי שלא רשם שמות בדוגמאות שלו [למה לעזאזל צריך שמות?!] יורדים לו 10 נקודות על כל דוגמה. זאת אומרת, שאת המבחן שלדעתי הלך לי ממש טוב, אני הולך להתחיל מציון של 70, ונגיד והיו עוד קצת טעויות, אז 60. נראה לכם הגיוני? אגב, אותו מורה גם לא מוכן להחזיר לחבר שלי את המבחן שלו באזרחות, סתם כי הוא דיבר בשיעור או משהו כזה... לא הבנתי בדיוק [אולי הוא ירצה לספר, הוא כותב כאן בפורום...
]. איזה מזל שהמורה הזה בשבתון שנה הבאה.
ניר
אני לא מוצא כותרת טובה יותר. לפני קצת יותר משבוע היה לי מבחן באזרחות, מקצוע שאני די טוב בו. יצאתי מהכיתה כשסיימתי את המבחן בהרגשה טובה מאוד, שאני הולך לקבל במבחן ציון טוב ואפילו טוב מאוד. ביום חמישי האחרון (או שזה היה שלישי?