@#$)*^@()#$%*

@#$)*^@()#$%*../images/Emo16.gif

אני לא מוצא כותרת טובה יותר. לפני קצת יותר משבוע היה לי מבחן באזרחות, מקצוע שאני די טוב בו. יצאתי מהכיתה כשסיימתי את המבחן בהרגשה טובה מאוד, שאני הולך לקבל במבחן ציון טוב ואפילו טוב מאוד. ביום חמישי האחרון (או שזה היה שלישי?
) לא הגעתי לבי"ס, והמורה ה$*@#$ החזיר את המבחנים. את המבחן שלי לא קיבלתי, אבל שמעתי על מה הוא הוריד נקודות [כנראה שבאמת הכיתה הצליחה יפה במבחן באזרחות, ככה שהוא היה חייב להוריד נקודות]- באחת השאלות, היה חלק קטן מאוד בו היינו צריכים להוסיף 3 דוגמאות, לא זוכר בדיוק למה זה היה, אבל ממש לא למדנו על דוגמאות בכיתה. ורק לפעמים העלנו סתם דוגמאות בדיון, לא משהו שרושמים במחברת או שמקבלים עליו שיעורי בית. אני במאמץ רב הצלחתי לכתוב 3 דוגמאות. כל הכבוד לי. (או שלא?) כל מי שלא רשם שמות בדוגמאות שלו [למה לעזאזל צריך שמות?!] יורדים לו 10 נקודות על כל דוגמה. זאת אומרת, שאת המבחן שלדעתי הלך לי ממש טוב, אני הולך להתחיל מציון של 70, ונגיד והיו עוד קצת טעויות, אז 60. נראה לכם הגיוני? אגב, אותו מורה גם לא מוכן להחזיר לחבר שלי את המבחן שלו באזרחות, סתם כי הוא דיבר בשיעור או משהו כזה... לא הבנתי בדיוק [אולי הוא ירצה לספר, הוא כותב כאן בפורום...
]. איזה מזל שהמורה הזה בשבתון שנה הבאה.
ניר

ועכשיו נזכרתי- ../images/Emo16.gif

אם אני לא טועה, הזכרתי את השם אהוד ברק באחת הדוגמאות, אז אולי בכל זאת יש סיכוי ל-80.
ניר

nirte

New member
ני!!!

1. המורה הזה טיפש מאוד! אני ארשום את ההוראה של השאלה: "הצג את שלושת הרשויות הקיימות בישראל וציין תפקיד אחד על כל אחת מהן." הצגתי אותם אך לא ציינתי מה בעצם כל אחת מהן {כנסת, ממשלה וכו'} אלא רק בשמם לפי הרשויות {רשות המחוקקת וכו'...} על זה הוא הוריד לי נקודות! סליחה, מורה מפגר!!! לא הייתה שם שום מילה שמדברת על לציין מה זה כל אחת מהם אז פשוט תתפגר!!!
2. הוא לא מוריד כל כך הרבה נקודות על זה. 3. מה קשור אהוד ברק?!

1. שגיא מפגר. ../images/Emo16.gif

2. מתן אמר לי שהוא מוריד 10 נקודות על כל דוגמה. 3. אהוד ברק קשור בדוגמה שכתבתי על היציאה מלבנון.
ניר

nirte

New member
1. שגיא מטומטם!

2. אני לא ממש בטוח זה באמת... 3. היינו צריכים לעשות איך האזרח הפשוט השפיע על השלטון.

3. נו נכון, ../images/Emo16.gif

היציאה מלבנון הייתה גם תוצאה של מאבק מתמשך שכלל הפגנות וכו'...
ניר

איכסה

New member
הנה...

המורה אמר, שמי שרוצה שייצא- והוא לא יוריד לו ציון. יצאתי!!!!! עכשיו לא קיבלתי את המבחן באזרחות..

pooh שולט

New member
אתם יכולים להיתלונן עליו ../images/Emo85.gif

לפי חוק המורה חייב לכתוב על תופס המבחן כמה נקודות הוא נותן על כל שאלה.

בסוף קיבלתי 95. ../images/Emo16.gif

ונחשו למה ה@#$@ הוריד לי 5 נקודות? (שלא תבינו לא נכון- אני לא מתלונן על הציון, אני מתלונן על למה הוא הוריד אותו!)- בגלל שלא כתבתי באחת הדוגמאות "ארבע אמהות". כן כן, לא היה כתוב בשאלה מילה על שצריך לכתוב את השם, אבל עדיין ירדו לי נקודות על זה. אגב, שלא תחשבו שאולי הייתה טעות בשאלות אחרות. על חלקים בשאלות הוא כתב לי "V"ים וגם באחת השאלות הוא כתב לי בסוף "מצויין".
ניר

למעלה