אתמול לפנות בוקר אבא שלי יצחק... נפטר! לזכרו! וגם לחללי צה"ל
ד דרגון יבש New member 5/5/03 #1 ../images/Emo16.gif אתמול לפנות בוקר אבא שלי יצחק... נפטר! לזכרו! וגם לחללי צה"ל
A ashkeloni New member 5/5/03 #4 ../images/Emo16.gifלזכרו של אביך../images/Emo16.gif ולזכרם של כל חללי צבא הגנה לישראל אשר נפלו במלחמות כדי שאנחנו נהיה כאן היום..... אני וכל הפורום (אני מנחש שכולם) משתתפים בצערך...
../images/Emo16.gifלזכרו של אביך../images/Emo16.gif ולזכרם של כל חללי צבא הגנה לישראל אשר נפלו במלחמות כדי שאנחנו נהיה כאן היום..... אני וכל הפורום (אני מנחש שכולם) משתתפים בצערך...
נ נאחסית New member 5/5/03 #5 דרגון ../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif אני מצטערת על האובדן הקשה הזה. אין לי מילים לתאר לך מה אני מרגישה עכשיו ויותר גרוע- אני אפילו לא יכולה לדמיין מה אתה מרגיש. תיהיה חזק ואל תשבר- יהי זכרם ברוך
דרגון ../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif אני מצטערת על האובדן הקשה הזה. אין לי מילים לתאר לך מה אני מרגישה עכשיו ויותר גרוע- אני אפילו לא יכולה לדמיין מה אתה מרגיש. תיהיה חזק ואל תשבר- יהי זכרם ברוך
E Evil Beast New member 5/5/03 #6 ../images/Emo16.gif לזכרו של אביך המנוח לזכרם של כל ה21,540 חללים, שמתו בזמן שירותיהם בצבא.
ג גגגגגגגייייייילללללל New member 6/5/03 #9 ../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif לזכר הכל חללי מערכות ישראל, לזכר כל נפגעי הפיגועים, ולזכר אבא שלך
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif לזכר הכל חללי מערכות ישראל, לזכר כל נפגעי הפיגועים, ולזכר אבא שלך
ו ווילו רוזנברג New member 6/5/03 #11 ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif לזכרו של אביך..וכמובן לזכרם של כל חללי צבא ההגנה לישראל
P Pure Blooded Saiyan New member 6/5/03 #14 לזכר ../images/Emo16.gif אביך ולזכר חללי צהל. משתתף בצער.
ג גגגגגגגייייייילללללל New member 6/5/03 #17 זה לא... חללי ה"ל זה חללי מערכות ישראל (פלמ"ח, צה"ל וכו...)