Chocaholic

New member
בהתחשב בזה...

... שהיום זה יום זיכרון לחיילים נעדרים (
) אז אממ זהו מחר זה יום זיכרון ליצחק רבין

hermoni

New member
וואלה?

איך לא הודיעו על זה? ואם זה זה למה כל התוכניות בכלל על רבין? את כל סדר היום הרס לי האיש הזה:)

EmGee

New member
תיקון קטן

היום היה יום הזיכרון לנפילת רון ארד בשבי וזה אישי שלו ולא לכל החטופים והנעדרים (17 שנה למי שתהה) דבר שני ביהדות הימים מתחילים בערב ולכן עכשיו כבר יום חמישי אז אנחנו כבר ביום הזיכרון לרבין

ק ר ח

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo102.gif../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif

לכבוד רון ארד ויצחק רבין שמסמלים בשבילי הרבה

G MaN aka Satla

New member
../images/Emo102.gif../images/Emo16.gif

הבלון הולך לכבוד רון ארד , שאני מאמין שהוא יחזור לכאן. והנר הולך לכבוד בן-אדם מיוחד שאני מאמין ולולא היה נרצח המציאות של היום הייתה נראית אחרת מכמה וכמה בחינות.

בלייז

New member
לזכרו של יצחק רבין...

היום באזכרה הממלכתית לרבין בבית הספר על שמו מישהו דיבר על כך שחשוב שהזכר יהיה טרי ,ואני מסכים איתו אני חושב שאנשים מתייחסים לרצח כאילו הוא היה לפני המון שנים ולא לוקחים את זמן כדי להבין מה באמת אירע שם,לא רק הרצח אלא גם אירועים שהובילו אליו. בנוגע לרון ארד אני באמת מקווה שהוא עדיין בחיים,ומתאחד עם כאב המשפחה.

RunNGun

New member
../images/Emo16.gif לעולם לא נשכח את יצחק

עד מתי שנאה תשלוט ותרצח מנהיגים? עד מתי חיינו יהפכו, חיים לא חיים? חשוב לזכור לא לשכוח, מהאמת לא לברוח ולא לתת לכוח לשלוט לנו על המוח שלושה כדורים בגב של המדינה שני עמים עם קיצונים חסרי בינה אחד הודעת הפטירה שעולה אפס - מספר הפעימות כשזה קרה לא נשכח אותך!
אבישי

למעלה