שלומית76

New member
../images/Emo16.gif

ארבע שנים מאז הפרידה ממך, ילדה יפה ואהובה שלי. אני בוכה היום, ולא רק עליך, והעובדה הזו כשלעצמה מכבידה עלי. ולכן אני רוצה לבקש ממך סליחה שהיום לא את זו שהיית הטריגר לבכי שלי. וסליחה שהכאב עליך מהול בכאבים עצומים אחרים. זוכרת אותך לא רק היום. זוכרת ואוהבת תמיד. אמא שלך.

דיא

New member
../images/Emo16.gif זוכרת איתך

את הפרידה, את הכאבים האחרים. מתפללת שתמצאי את הכוח, מתוך הזכרון והכאב, לנסות ולנצח עוד פעם. זה לא ישכיח, זה לא ינחם, זה כן יוסיף קרני אור רבות לתוך רגעי הקדרות הללו. מחבקת אותך חזק חזק
וזוכרת איתך.

happy

New member
../images/Emo201.gif שלומית מחבקת אותך

חזק חזק. אין לי חוץ מזה שום דבר לומר

נייטי

New member
שלומית יקרה שלי

בימים האחרונים את כל הזמן במחשבותיי. לא יודעת אפילו להסביר למה. יש כאן כמה בנות שיכולות להעיד עד כמה את שם, בליבי וכמה מחשבות טובות יש לי עבורך. סיפור הלידה שלך הוא אחד הסיפורים העצובים שאני זוכרת מהפורום הזה וגם בלי המילים המפורטות שלך אני זוכרת אותה, את ילדתך האהובה. יקרה, כאב נמהל בכאב, אין צורך להתנצל. אני זוכרת איתך וכואבת איתך ושולחת לך את כל אהבתי העצומה.

ברבי28

New member
זוכרת איתך היום

מאחלת לך שמלבד ימי הזיכרון הפרטיים שלנו, לא תהיה לך שום סיבה אחרת להיות עצובה איתך, לימים שלמים, מאושרים בהירים ואמיצים יותר

ה ו ר י ת

New member
אהובה ויקרה שלי

שומעת את הבכי שלך, יודעת שהוא אחר מזה של השנה שעברה. מייחלת לבכי אחר בשנה הבאה זוכרת איתך את הלל אוהבת המון

mic75

New member
שלומית יקירה

אני מחבקת אותך ומקווה לראות אותך ועוד הרבה בנות פה בפורום שמחות ומאושרות ומחזיקות פרח חדש ונעים ואהוב מלא נשיקות מיכל

נאשא

New member
חברה יקרה שלי

4 שנים. יא אללה. יקרה שלי, זוכרת איתך את הלל שלך, ואת הסיפור של אמא ואבא שלה האמיצים כל כך. הכאב חודר ללב, בעיקר כמו שאמרת לי לפני כמה שבועות, בגלל הקרבה של המקרים שלנו. זוכרת כמה נדהמתי לראות פנים מוארות אז במפגש האגדי בפארק הירקון, וידעתי שממך אני יכולה לשאוב כוח, וככה עשיתי (זוכרת למשל חיבוק אחד מאד משמעותי בראש העין כמה חודשים אח"כ). אז אהובתי, שולחת לך ולו במעט מהכוחות האלה שהם בדר"כ שלך. ההתנצלות שלך בפני הלל כל כך כנה וחודרת, אבל אני חייבת לומר לך ולהזכיר כמה היא באה אליך שלא בתאריך, וכמה היא בעצמה טריגר לזכרונות אחרים, גם אם החודש הוא לא שבט. אוהבת אותך מאד מאד, ומחבקת חזק חזק.

../images/Emo201.gif

אין לי ממש מילים שיביאו נחמה. מאחלת לך שכמו שהכאב והצער מתערבבים, ככה גם יתערבבו להם שמחה בשמחה ואור ובאור ויביאו לך עם הזמן אושר ונחמה. שולחת לך המון שמש כאן מהדרום ומהלב, ובאמת באמת באמת - רק טוב.

תמי ס

New member
זוכרת איתך

ויודעת שתאריך הוא רק תאריך. את זיכרון האבדן אנו נושאות תמיד ולאו דווקא בתאריך הפרידה. מחבקת חזק ומייחלת שיגיעו כבר ימים של שקט.

../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif גם אני זוכרת איתך

שלומית היקרה, כל כך מקווה לימים טובים וקלים יותר עבורך שלך מירי

למעלה