נרשמתי עכשיו ללימודים... הלך החופש
C Cobe Anan New member 6/3/07 #1 ../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif נרשמתי עכשיו ללימודים... הלך החופש
פ פני בובה New member 6/3/07 #4 בשעה טובה ../images/Emo20.gif תעשה חיים בחודשים הקרובים, כי במהלך 4 השנים הקרובות זה משהו שלא ממש יהיה לך
בשעה טובה ../images/Emo20.gif תעשה חיים בחודשים הקרובים, כי במהלך 4 השנים הקרובות זה משהו שלא ממש יהיה לך
C Cobe Anan New member 6/3/07 #5 וואי, תודה.. את ממש יודעת לעודד../images/Emo70.gif אני אזכור את זה בפעם הבאה שתבואי להתבכיין לי...
פ פני בובה New member 6/3/07 #6 אני רק מכינה אותך לעתיד שלא תחטוף הלם כמוני... שלא יווצר מצב ששנינו נתבכיין אחד לשניה
C Cobe Anan New member 7/3/07 #7 שום דבר לא יכול להכין בנאדם להנדסה. ועוד בבית החרושת לחרשנות... מכרתי את נשמתי לשטן
F flutter girl New member 8/3/07 #21 משפטים באונ' חיפה ולא - שחר כנראה נשארת באילת, ובכל מקרה אחרי אילת היא עוברת לת"א. למה, עמרי שאל משהו? ולמה אתה לא עונה להודעות יא מלעון?
משפטים באונ' חיפה ולא - שחר כנראה נשארת באילת, ובכל מקרה אחרי אילת היא עוברת לת"א. למה, עמרי שאל משהו? ולמה אתה לא עונה להודעות יא מלעון?
C Cobe Anan New member 8/3/07 #20 הנדסת מכונות, אני מקווה. על אפשרות שניה עשיתי אן-דן-דינו, ולקחתי הנדסת תעופה וחלל, אבל בתכל`ס- לא נראה לי שאני אצטרך להתפשר, אלא אם באו מלא גאונים כמוך והחליטו להירשם דווקא השנה.. אחרת די סביר שאני מתקבל.
הנדסת מכונות, אני מקווה. על אפשרות שניה עשיתי אן-דן-דינו, ולקחתי הנדסת תעופה וחלל, אבל בתכל`ס- לא נראה לי שאני אצטרך להתפשר, אלא אם באו מלא גאונים כמוך והחליטו להירשם דווקא השנה.. אחרת די סביר שאני מתקבל.
F flutter girl New member 8/3/07 #22 אפשרות ב' זה לא מה שרענן לומד? ולאן רענן נעלם, אם אנחנו כבר בעניין?!
T TriPax New member 8/3/07 #28 מישהו קרא לי? אגב, אני באילת עכשיו וכן, אני לומד הנדסת אווירונאוטיקה בטכניון. סוף סוף נגמר סמסטר וכל המבחנים . מזל שיש 4 ימים שלמים להתפרע, עד שמתחיל הסמסטר הבא...
מישהו קרא לי? אגב, אני באילת עכשיו וכן, אני לומד הנדסת אווירונאוטיקה בטכניון. סוף סוף נגמר סמסטר וכל המבחנים . מזל שיש 4 ימים שלמים להתפרע, עד שמתחיל הסמסטר הבא...