נזכרתי במשהו

ביום שבת הראו בחדשות ערוץ 2 תאונת דרכים. ועל הגרר היה אופנוע הרוס. אמרו שלנהג היו 61 עבירות בכביש--הכוונה לנהג של הרכב. זאת התאונה הזאת? נדמה לי ,אני לא זוכר טוב,היה שם משהו עם קו הפרדה? ראיתי בפורום אופנועים הודעה של קוקי על סוזוקי והכרטיס שהיא פרסימה--נדמה לי פעם יצא לנו באיזה פורום להגיב אחד לשני. מפחיד רק לחשוב על זה.וגם מעצבן
כולה בת 26
,יהיה זכרה ברוך

התמונה של גילי ז"ל-הבחורה עם המשקפ

אף פעם לא ראיתי תמונה שלה! נזכרתי בתאונה של יום שבת בערוץ2 התחלתי לזפזף בפורומים שקשורים לאופנועים-הנושא האהוב עלי. פתאום אני נכנס לכרטיס של גילי ז"ל וישר פלאש באק-כרטיס מוכר! כשמשיהו שולח לי מסר קודם כל אני מסתכל בכרטיס שלו! ואת שלה ישר זהיתי! אחחחחחחחחח כמה שאני שונא מקרים כאלה. ואני עוד חשבתי שאני שם נר לזכר אחד שאני בכלל לא מכיר באמת לא הכרתי-רק דרך אתר תפוז!בכל זאת זה מעצבן מרגיז מדינה דפוקה שנותנת לאחרים-רשיון להרוג!! וזאת לא הפעם הראשונה.

P u s s i c a t

New member
אכן, ילדה בת 26 ../images/Emo10.gif

ולגבי התאונה או הגורמים או האשמים ו/או מה ניתן לעשות עם זה - סליחה - אבל זה לא כל כך מתאים לדעתי לשרשור כזה... מקווה שלא אכפת לך - אבל מן הראוי לדעתי להשאיר את זה כשרשור זכרון. נקי מויכוחים. יפה. כמו שגילי היתה

© RoNa

New member
היא היתה בת 30

לפי מה שאומרים, הנהג היה ילד בן 17 שהתפרץ לכביש. עשו לזכרה אלבום בפורום אופנועים. כואב לראות את החיוך הזה ולדעת שלא נראה אותו יותר
בנוסף הבחור השני שרכב איתה מאושפז במצב מאוד קשה. (לא זה שבתמונה) מחכה לו שיקום ארוך וקשה. לא מגיע לו לסבול! מחזיקה לו אצבעות שיחלים מהר!

tzurtzur

New member
../images/Emo16.gif ממש מצמרר../images/Emo7.gif

ועצוב כל כך.. לראות את שמחת החיים המתפרצת שלה מתוך החיוכים הממש חיים ונושמים שלה(ואני לא מכירה אותה אבל זה ממש מתפרץ מתוך התמונות)..ולחשוב שהיא איננה ,זה פשוא לא להאמין וזה מזעזע!

עדי2211

New member
משתתפת בצערך../images/Emo16.gif

גם לי קרה מקרה של מוות במשפחה לפני שנה. והיא הייתה בת 29. כל-כך מבינה אותך. להגיד לך שהחיים ממשיכים.... זה שקר.. אבל חייבים "להתגלגל ולסחוב" הלאה..((זה המושג החדש שנתפס אצלי.) ככל-שהזמן עובר הגעגועים רק גוברים..הזמן לא מרפא,או משכיח.. וזה הכי קשה ,לטעמי. תחזקי מעמד... למרות שלא בדיוק עזרתי... אבל אמרתי את האמת שלי..

advak

New member
../images/Emo16.gif כל מילה מיותרת

ועדיין, מתוך ניסיון, ביקור אצל המשפחה, שיחות עם חברים, מפגש שבו גילי היא הנושא, כל דרך שבה אפשר לדבר עליה, עוזרת ולו במעט להקל על הכאב... תקופה לא קלה לפניך, לפני החברים ובוודאי שלפני המשפחה. תהיו ביחד, אין כמו תמיכה הדדית. שולחת לך
ענקי.

למעלה