../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

חבריי הנאמנים במיילינג ליסט של טרורי לאב וטריסטן-N-רורי ביאהו! הסבו את תשומת לבי לדבר עצוב עד מאוד... סטארס-הולו.נט עומד להסגר לקראת סוף השנה! למההההה....

Please read: I don´t have time to keep up with this anymore, so stars-hollow.net is closed to new submissions. For now, authors of unfinished works are welcome to send in the remaining chapters to complete their fics but I won´t be adding any new stories. I will probably stop updating completely by the end of the year, if not before then. אבל... Erin has decided to open her own archive to replace stars-hollow.net. Authors who want to submit stories to this new archive can send them to Erin at [email protected]. האתר הנ"ל מסומן בלינק, והנה הוא.

ברוכים הבאים לשרשור של מיכל...

כאן תמצאו מונולוג מדהים של 4 הודעות של מיכל לעצמה... * נסקלת ?!?!? * טוביה צפיר רולז !!! ביי...

לאנה

New member
../images/Emo6.gif

לא!, אסור לי לצחוק!, אני עצובה *
* !, וכועסת *
* !

לאנה

New member
מה?!?!?!

אבל..., לא!!!, זה לא אפשרי!!!, זה האתר ה-כ-י טוב שיש!!!, כלומר, כשמדובר בפנפיקים..., לא!!! ,אררר!, ושניה, האתר השני שווה משהו?, או שהוא עדיין לא ממש בנוי?, או ש..., לא!!!, אוף!!!!!, מה אני יעשה עכשיו?!

אממממממ...

תדברי איתי?
ואני לא יודעת איך בדיוק האתר... לא התעמקתי, האמת. אבל כתבתי משהו ב... זה... נו... וזה גם יכול להיות מצחיק

למעלה