הייתי שם...

פיפיטה

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif הייתי שם...

הלכתי בבוקר לראות, זוועה , מפחיד, בדיוק מול תחנת מוניות שאני חוזרת כל יום אתמול יצאת ב-5 מהעבודה הפיגוע היה ב-6:30 בדיוק הגעתי. יש הרגשה ואני בטוחה שאצל כולם שכל פיגוע מתקרב אלינו. כמה דקות לפני שהיינו שם, רחוב ליד, או יום לפני היינו שם, איזה מדינה משונה ואיזה דיכאון לחיות בצורה כזאת. היום התקשרו אלי לעבודה ושאלו מה אני עושה בשעה מאוחרת כל-כך בעבודה ואני כבר הפכתי צינית ועניתי שאתמול פיספסתי אז היום אני נשארת !!!! מצחיק אבל עצוב....

RORGAD

New member
אין מנחמים אבל כשמתו מונח לפניו,

אבל יקירתי, אין מה לעשות זה פשוט או לעזוב את המדינה ושילכו לעזאזל איתה, מה שאנחנו לא נעשה זה בטוח, או פשוט לחצות את המדינה לשניים ולשים חומת ברלין, גם לא ישים, נכון? הרי מדובר בעם של רוצחים צמאי דם, ששום דבר בעולם לא ישכנע אותם לא לרצוח, הרי הם הורגים את עצמם, בינם לבין עצמם, הם טובחים אחד בשני, אז מי אנחנו בשבילם שכל כך שונאים אותנו, אז הפתרון השלישי זה לחסל אותם? את כל המוסלמים? גם לא ישים, ולכן אנחנו בבעיה, תראי מה עשה בין לאדן לאמריקאים, ולמה? הוא רוצה מדינה? לא, הוא רוצה כסף? לא, התאווה הכי גדולה שלו ושל צוות מרעיו היתה לראות את מגדלי התאומים עולים באש, וכמעט 6000 אמריקאים נשרפים יחד אתם, תביני שמדובר בדת של רוצחים צמאי דם, אין הסבר אחר, וככל שניתן להם להתרבות, העולם בסכנת הכחדה, מה שנשאר זה להמשיך הלאה ולקוות לטוב.

פיפיטה

New member
את צודקת רורגרד אבל אם יבקשו

מתנדבים לבנות חומה, אני הראשונה !!!!!!!!!

angelici

New member
וואוו,,, פיפיטה ,,,../images/Emo7.gif

מיד ברכת הגומל וכמה וכמה פרוטות לקהילה... באמת מפחיד,אני זוכרת לפני שנה בארך היה הפיגוע באלנבי ואני הייתי בבנין האופרה כששמענו מיד כולם התפזרו לכיוון המכוניות ונסו מישם בצ´ק הרחוב דמם, איזה מזל יש לך פיפיטה,ובאמת לא ידעתי שזו הדרך שלך הביתה אתמול התקשרתי למכרים שגרים,עובדים בת"א לבבר לשלומם וברוך השם הכל בסדר,אבל זיהיתי מישהי מהתמונות בעיתון וזה עושה לי כל כך רע,,

רותי ב.

New member
אי אפשר

לשרוד את החיים פה בלי הומור שחור.... זה אחלה מנגנון הגנה להשרדות. תברכי ברכת הגומל, ובואו נקווה לטוב...

למעלה