SHABATH SHALOM

emmy5

New member
פזיייייייייייייייייי...אני נהנית

מהפרח ,גם גיליתי את הגינה המקסימה שלך .... חזרה לשנת 50 ...היה לי כל כך טוב ... אבל לא היתי נשארת ברומניה בשביל אף אחד בעולם....ושוב אתה מזכיר לי עם חלומות פז חחחחחה ...פז מביא לי סיוטים ופזי חלומות

חייםלוי

Member
מנהל
אני לא יודע אם זה נכון אבל

תמיד כדאי שיהיה אנטי וירוס טוב ומעודכן במחשב. גם פיירוול טוב לא מזיק.

pazi66

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo129.gifשרה זה אותו הדבר

תתקינו את NOD32 הוא מצויין

חייםלוי

Member
מנהל
לי יש NOD32 הוא באמת טוב מאוד

וגם זכה לשבחים גדולים בספרות המקצועית. אם רוצים אנטי וירוס חינמי טוב אפשר להוריד את avg. יש גירסה חינמית וגירסה בתשלום. כדי להוריד את הגירסה החינמית צריכים להירשם פעם אחת - רק email משום שהם שולחים לאימייל הזה את הלינק המדוייק ממנו מורידים וסיסמה.

pazi66

New member
ננה בסביבות 6 מגה../images/Emo92.gif../images/Emo140.gif

זאת תוכנה מסחרית, יש לי אותה, את יכולה לקבל את זה ממני

izuizu

New member
בקר טוב חיים בקר טוב פורום

יש לי גם avg וגם נורטון שניהם טובים אבל קרה לי שהותקפתי על ידי וירוס שהוציא את שני האנטי וירוסים מכלל פעולה נייטרל אותם והשתוללו כהוגן . אין מה לעשות . גם חיסון נגד שפעת לפעמים לא מועיל

חייםלוי

Member
מנהל
כן, יש כאלה מרושעים

בספריה שבה אני עובד הותקפו בזמנו עשרות מחשבים בוירוסים למרות האנטיוירוס. ימים עבדנו כדי לסלק אותם. דווקא שם הפיתרון היה קל אך ארוך. לעדכן את המחשבים בעדכונים האחרונים של מיקרוסופט. הבעיה היא שאנשים ראו את סמל העדכון אך לא עשו כלום עם זה. הם חיכו לתמיכה הטכנית. אנחנו דווקא הסברנו כמה וכמה שיש לעדכן ברגע שהאיקון של העדכון מופיע - זה לא עזר.

pazi66

New member
ננה על מנת לאבטח את המחשב../images/Emo91.gif

חייבים לוודא 3 דברים : 1. אנטי וירוס טוב ומעודכן-ממליץ על NOD32 2. לעבוד עם "חומת אש " - "פיירוול", ממליץ על אחד ידידותי הבא עם מערכת ההפעלה XP ןבנוי בתוכה 3. לוודא הורדת העידכונים הקריטיים הבטחוניים השןטפים של ה-WINDOWS וגם אז לא לפתוח קבצי דואר מאנשים לא מוכרים או תוכנות ממקורות לא בטוחים כן החיים לא קלים

שרה16

New member
אצלי מותקנים גם:

Ad-aware 6 ו-BeClean למי שמכיר. יכול להיות שהאנטי וירוס הקיים הוא וורסיה חדישה לנורטון הישן,רק שלא מופיעה המילה נורטון,רק סימנטק.

למעלה