בדיחה באנגלית והתירגום../images/Emo6.gif
מעשה מצחיק ביותר לפני כמה ימים מצאתי באימטרנט אתר שמתרגם מאנגלית לעיברית שם האתר : http://www.nazgol.co.il/ החלטתי לנסות אותו לקחתי בדיחה באנגלית הכנסתי אותה לתוכנה שמתרגמת ותראו מה יצא הבדיחה באנגלית One day a cucumber, a pickle and a p'enis were having a conversation The pickle says, "You know, my life really sucks. Whenever I get fat and juicy, they sprinkle seasonings over and they stick me in a jar." The cucumber says, "Yeah you think that's bad? Whenever I get big fat and juicy, they slice me up and they put me over salad." The p'enis says, "You think that your lives are tough? Well, whenever I get big, fat and juicy, they throw a plastic bag over my head, shove me in a wet dark, smelly room and force me to do push-ups until I throw up and lose consciousness!" התרגום העיברי שניתן לי ע"י התוכנה המתרגמת יום אחד מלפפון, כובש וp'enis היו שלו שיחה: הכובש אומר, "אתה יודע, חיים שלי באמת מוצץ. מתי אני לקבל שמן ועסיסי, הם זולח תיבולים מעל והם שבט אותי בצורם." המלפפון אומר, "כן אתה חושב זוהיא ביש? מתי אני לקבל גדול שמן ועסיסי, הם חתיכה אותי למעלה והם שים אותי מעל סלט." הp'enis אומר, "אתה חושב שחיים שלכם הנם קשה? ובכן, מתי אני לקבל גדול, שמן ועסיסי, הם משליך פלסטיקה מזודה מעל שלי ראש, דוחף אותי ברטוב חשך, מסריח חדר ולעידן הנוצרי אותי לביצוע דוחף-אל פסק עד אני משליך למעלה ומפסיד הכרה!" עכשיו זה באמת מצחיק נורא