אנדרי...

Funky Giraffe

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo32.gif אנדרי... ../images/Emo7.gif

היום היתה התקלות של טנק צה"לי עם החיזבאללה, במהלכה שיגרו החיזבאללה טיל נ"מ שלא השאיר סיכוי לשוהים בטנק. אחד משוהי הטנק היה אנדרי ברונדר ז"ל, שהיה קורא פה הרבה וכותב מעט מאוד לפני הגיוס שלו (לפני שנה פלוס מינוס) בכינוי "קשמר". מדובר בבן אדם שאולי עשה את התרומה הכי גדולה להיפ הופ במחתרות ומתחת לפני השטח, כשדחף את מעגל הפריסטייל הראשל"צי והתמיד גם כשמצא את עצמו מרפרפ עם המאבטח, היה אדם גדול. מה אני רוצה מכם? שנכבד אותו בפעם האחרונה. לאלה מכם שיכולים ושהכירו אותו, היום ב11 בבוקר בחלקה הצבאית בבית העלמין הישן בראשל"צ ילוו אותו למנוחת עולמים מכריו הקרובים וגם אלה שלא. אני מצרף כתבות עליו וגם לינק להודעה היחידה שלו, למעשה, בפורום... תקראו את החתימה המצמררת שלו. למות. פשוט למות. אנדרי ברונדר
1984-2006 יהי זכרו ברוך.

אני לא מאמינה.

אלוהים. אני יושבת פה כולי שמחה ומאושרת ופתאום נכנסת לקרוא ורואה את זה. לא הכרתי אותו טוב, ממש לא. סתם קראתי הודעות שלו וישבתי איתו במסיבה בג'י דיברנו וזה בחור שמח. אני על סף דמעות.

Funky Giraffe

New member
אפשר להגיד עליו המון דברים

אבל אם יש קלישאה אחת שהיא כל כך נכונה הפעם, הוא אהב את החיים. הייתה לו שמחת חיים שלא תתואר בכלל.

אוי,אלוהים ../images/Emo16.gif

דיברתי איתו פעם,וראיתי אותו כמה פעמים.. פאק,לא להאמין :(

chen2408

New member
פשוט נורא

לא הכרתי אותו, אבל כחיילת בצבא וכאדם שהוא חלק ממשפחת השכול בכל כך הרבה מובנים פשוט כואב לי. כואב לי עליו, על שלא הספיק הרבה בחייו שנקטעו ככה פתאום, כואב לי על המשפחה שלו ועל החברים שההתמודדות עם אובדן מסוג זה היא דבר קשה וכמעט בלתי אפשרי. וכואב לי על החיילים שהיו איתו שעכשיו חייבים להתאפס ולחזור להילחם במקום בו חברם נהרג. אני לפני כמעט שנתיים איבדתי חבר קרוב בפעולה מבצעית ועד היום עוד לא סיימתי להתאבל עליו. שינוח על משכבו בשלום...

MenDelSonspirit

New member
זכרו איתנו. לא נשכח

נקווה לחדשות טובות יותר. סוף שבוע שקט אחיינו

למעלה