../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

קראתי אתמול את הפוסט הנפלא של אריאלה פיקסלר אלון על גאווה , על הגאווה בלבחור להיות מה שהלב חפץ והגוף ממרגיש. ובלילה שמעתי על האסון, האסון שהתרחש במעדון שנותן מענה לנוער הגאה. מועדון שכל מטרתו לקבל ולכבד את השונה, כואבת ומזועזעת מרצח המדריכה בת ה-17 ,המדריך בן ה-24 , אני מחבקת ומאחלת החלמה מהירה לילדים הפצועים... וכל זה קורה קצת אחרי תשעה באב , אותו בית מקדש שחרב בשל שנאת חינם . אני כועסת שבמדינה שלנו יש גזענות , ושנאת אחים , ושנאת חילונים , ושנאת דתיים , שנאת הומואים ולסביות מוצהרת . אדם בוגר אמור לדעת "חכמים, הזהרו בדבריכם" יש רק גורם ציבורי אחד שמסית כנגד הומואים, הגיע הזמן שילמד את תוצאות מעשיו.

ילדים מסכנים

דברה ברדיו אמא של בחור בן 24 שתמכה כל הלילה בפצועים במיון שחלקם נותרו בבית החולים פצועים וההורים לא לידם , כי ההורים נתקו מגע מהם בגלל הבחירה המינית שלהם זה כואב מאד לעת שהם נותרו פצועים ללא הורים התומכים בהם ולמעשה כל החברה מגנה אותם כי הם חריגים בבחירה המינית שלהם

לא אהבתי את המילה מסכנים

זו מילה קשה ... הם אנשים שלמרות שהמשפחה הוקיעה אותם וגם חלק מהחברה(ולא כל החברה כפי שציינת).. הם אנשים שבחרו לתת מקום לזהותם המינית וכל הכבוד להם על כך" שיצאו מהארון" למרות המשפחה למרות חלק מהחברה כן בטח כואב, כואב מאוד לחשוב שאין להם משפחה תומכת אבל---הם לא מסכנים!! מסכנות זו מילה קשה מידי עבור מי שבחר בגאווה את דרך חייהם ובחירותיהם אלה שבחרו ..בשנאה ,רוע, גזענות ורצח הם מסכנים (מהמילה סכנה) את חיי החברה שלנו ואותם צריך להוקיע

במועדון היו כאילו שלא יצאו צהארון

שעדין לא הצהירו על הבחירה שלהם כלפי המשפחה ויש חלק מההורים שנודע להם רק כי הילדים נפגעו ודרך אגב זה לא בחירה של האדם זה נוןבע כחלק מבלוטה בראש וכושר יצור ההורמון שלה והמדע עדיין לא מבין למה זה נגרם ככה או אחרת , זה עלה במחקרים האחרונים על חקר המוח הבחירה שלנו במינית כזו או אחרת נובעת מתקשורת כימית של המוח מסתבר שצל ההומואים בלוטת ההפטולימוס חצי מגודל של גבר רגיל וגם ערך רמות הטוסטורון בדם , ההורמון הקגברי, שונה מערכים של גבר נורמלי אז אולי המסכנות היא לא מילה טובה אבל הם אומללים כי נגזרו עליהם חיים לא קלים ושגרתיים הם יוצאי דופן בקרב החברה ששופטת את הבודדים ע"פ השונות שלהם

לא נראה לי גם שהם אומללים

הם פשוט יודעים שכך הם נולדו, זו נטייתם המינית וזה בסדר. נראה לי שאם תפגשי הומואים או לסביות לא תבחיני באומללות כלשהי יוצאת דופן מאשר אצל סטרייטים. אגב, לפי מחקרים 10 אחוז מבני האדם נוטים מינים לבני מינם.

מסכנים? לא ,ילדים אמיצים ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

פרחים צעירים שנקטפו ... פרחים גאים שבחרו באומץ לא להתכחש לנטיתם,. להיות הומו זו לא תמיד בחירה , זו נטייה , נטיית הגוף נטיית הנפש מן הראוי שיתנו לאנשים לחיות , ולבחור ולהיות מה שהם רוצים . לזכרם ליז טרובישי, בת ה16,
שרק באה להדריך לחזק .. ולא תקום יותר לביה"ס ולא תסיים תיכון , תשאר ילדה לנצח ...יום הולדת 17 כבר לא תחגוג... וניר כץ, בן ה26 ..
יתום מאביו מגיל 7 שהדריך והיה אוזן קשבת לנערים שחפשו את זהותם המינית. הוא כבר לא יהיה לתמוך באימו ...ולא יהיה אח לאחיותו. מאחלת החלמה מהירה לפצועים .

כשמכירים הכאב שונה

טרגדיה נוספת במשפחה שכולה.את אילה כץ אמו של ניר כץ ז"ל הכרתי בימים הראשונים בפורום, היא פנתה אלי והציע לשלוח לי מאמרים של אפי בר נדב על יתומים (המאמר שמור במאמרים).אילה כץ כותבה תזה על אלמנוּת ארוכת טווח, כפי שבאה לידי ביטוי בפורומים באינטרנט, והקימה את פורום אלמנות צה"ל. לימים נפגשנו בעמותת עצה והתידדנו ..והכאב גדול ...עוד טרגדיה לאלמנה שעכשו גם אם שכולה . וכמו שבעלה אמר לכתב הטלוזיה ..."כיבדנו את ניר ואת בחירותו כמו שכבדנו את הבחירות של כל ילדינו ." מאחלת ליום שכולם ילמדו לקבל את השונה, האחר .ומצרפת את דבריו של "הרב פרופ' דניאל שפרבר, נשיא המכון הגבוה לתורה באוניברסיטת בר אילן קרא היום: נזדעזעתי לשמוע על ההריגות והפגיעות המתועבות שאירעו בתל אביב במוצאי שבת. במקום להתקרב לט"ו באב יום שמאופיין בשמחה ו"אהבת חינם" נסוג אחור לתשעה באב בסימן של שנאת חינם. כל מי שקורטוב של מוסר בנפשו חובה עליו להוקיע בקול הנשמע ברמה מעשה נורא זה, ויהי רצון שתשרה ביננו הבנה לכבודם של כל הבריות, ונוכל כולנו לקיים את מצוות "ואהבת לרעך כמוך". תנחומי למשפחות וברכות החלמה מהירה לפצועים

למעלה