../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

עוד שעה שבת... שקט וחם מאד בירושלים מאחלת לכולנו מכל ה
שבת שמחה ונעימה שבת שלווה והרבה מנוחה שבת של שלום וברכה מי שבסביבה הדלת תמיד פתוחה יש אוכל בשפע וילדים שיישמחו לקפוץ על עוד מבוגר..
שבת שלום ומבורך
"ושבו בנים לגבולם.."
לך.. התרגשתי כשקראתי... סולחת.. בעצם אין על מה... אוהבת הכי שאפשר...

../images/Emo24.gifשבת מבורכת לך אחת שאוהבת

שבת ראשונה זו של שנה חדשה שבאה אלינו בטוב ובשמחה שבת שלום לירושלים הקדושה שבת שלום כותבי וקוראי קסם הוירטואליה שבת שלום למשפחות

jozefin3

New member
../images/Emo194.gifשבת שלום ומבורכת../images/Emo140.gif

עם אהבה בלב.....
..שלא תעלם לה......לעולם
גמר חתימה טובה לכולםםם

שבת שלום ../images/Emo20.gif../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif../images/Emo20.gif

שבת של אהבה לכולם לי יש אורחים, אמנם אורחים שלא צריכים הזמנה אבל, להודיע לי באחת בצהריים שהם באים??? לא נורא, יש מספיק אוכל ויש מספיק מיטות. אני מקווה

טאKילה

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo20.gifנר||../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif../images/Emo20.gif

סוף שבוע נעים עם הרבה מטעמים.

שבת שלום שבת קסומה

מה שכתבתי היום על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה, אני מתחרטת על זה שלקח לי זמן להבין דברים שהיו ברורים מאליהם שלפעמים אני נכנסת לדברים מיותרים מראש ,ונפגעת אני מתחרטת על שכל כך קשה לי ללכת עם הדברים האלו עד הסוף , ושאני צריכה לכתוב לי אותם שחור על גבי לבן כדי להבין למרות שאני כבר מזמן יודעת שזה נכון, אני מתחרטת שאני נותנת לאנשים לפגוע בי לפעמים למרות שאני יודעת שהם המפסידים לא אני אני מגיבה במקום לסובב את הגב, אני מתחרטת על כך שאני יודעת שאני אשכח את הדברים האלו ואמשיך כל פעם מחדש לחזור על שגיעה זו שוב ושוב אני מתחרטת על כך שעוד לא הפנמתי את זה שאני שווה חתימה טובה ליאור

dardara

New member
שבת שלום לכולם ../images/Emo140.gifאני ליאור

קראתי את דבריך שלוש פעמים והתלבטתי אם להגיב לך אבל ברוח הימים האלה שנקראים הימים הנוראים ימי סליחות אולי את לא מאמינה ואולי את מסתיגת מהם .זכותך המלאה אבל אני דוקא ברוח הזמן רוצה להגיב לך אני ליאור את מביעה בדבריך חרטה עמוקה על דברים שעשית ואני מתרשמת ,שעשית באופן ספונטני ולא במחשבה תחילה ולא במכוון ונפגעת ונפגעת עמוקות . לא אטיף לך על מעשייך לא אומר לך היזהרי לא אומר לך היי שקולה אומר לך רק דבר אחד כולנו בני אדם ,כולם נפגעים וכולם פוגעים והחוכמה היא להסיק מסקנות ,ולדעת לבחור את האנשים שנתנו לך והעניקו לך ולפעמים לא ידעת לקבל וראית בהם כמובן מאליו . מאחלת לך גמר חתימה טובה ושנה טובה ומי יתן שהשנה שבאה עלינו לטובה תהיה עבורך טובה יותר

dardara

דברי הוצאו מהקשרם, אינך יודעת כלל על מה כתבתי את אשר כתבתי ומה שכתבתי הם דברים שקשורים בי ובחיי שלי ויש לי חיים גם מעבר למחשב, כמה מפתיע הידעת? אבל את לקחת את זה למקומות לא לך, נראה שאת מחכה לי בפינה כל פעם מחדש תודה שקראת אותי, ועוד שלוש פעמים אך לא הבנת, או טעית בהבנת הנקרא זה קורה ואני סולחת על כך אני דווקא כן הבנתי אותך אין לי חרטה על שום דבר שעשיתי כי לא עשיתי שום דבר, שנה זו היתה דווקא מהטובות שהיו לי שתהייה לי שנה הבאה טובה כמו זו שחלפה לו יהי ליאור

dardara

New member
אני ליאור ../images/Emo140.gif

היתי צריכה לדעת שתהיה לך תוגבה מעט אגרסיבית ונוקשה
צר לי עלייך אישה שאינך ודעת לקבל ...... אבל עדיין יש לך היזדמנות ללמוד ... את עוד צעירה ועדיין לא למדת לרדת לעומקם של דברים שנה טובה לך וגמר חתימה טובה
איני מתימרת לכנס איתך לדיון אני מאוד מכבדת את הפורום הזה ואת המנהלת שלו

למעלה