lady polegra

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אלוהים שלום. ערב טוב. מצטערת אם העשן שעולה מכדור הארץ מפריע לך לישון. פשוט עובר עלינו כאן למטה לילה לא פשוט. לא משהו רציני, אתה יודע. לא איזו שיטפון גדול שמטביע רבבות חיילים מצרים, לא איזה ניפוץ של שתי חתיכות אבן לשם הפאתוס, אלא משהו קטן, שאנחנו קוראים לו פיגוע. אלוהים, אתה יודע מה זה ילדים, נכון? ילדים זה מה שאנחנו אחרי שאתה מביא אותנו לעולם ולפני שאתה מחליט לקחת אותנו ממנו. אז אתמול, 17 ילדים קטנים, כאלה שעוד הולכים לבית ספר, הכינו את עצמם לערב של כיף. הם התלבשו, הסתרקו, התאפרו ויצאו למקום שבו חשבו שיהיה להם הכי טוב. ואתה יודע מה? לשם שינוי הם לא חשבו על כל הבעיות שיש מסביבם, הם ידעו שיום שישי בערב ושהם הולכים למסיבה, וששם לא יקרה להם כלום. אבל הם טעו. כשהם עמדו בתור, עם הפלאפון ביד ושטר של 100 שקל מההורים בכיס, נעמד לידם אדם אחר, וברגע אחד החליט להרוג את כולם. ולהרוג את הנפש של עוד רבים אחרים שהיו שם. ושל הרבה משפחות. אז תגיד לי אלוהים, נהנית אתמול? היה לך כיף לראות את כל הדם שנשפך על הרצפה המלוכלכת של הדולפינריום? היה לך כיף לראות ילדים קטנים נגמרים עוד לפני שהתחילו? היה לך כיף לראות 17 אמהות ו17- אבות מאבדים את הניצוץ בעיניים לעד? אז נכון, הילדים רקדו ביום שישי בערב. אז נכון, הבנות לבשו שמלות קצרות. ונכון, אולי כל זה היה כדי ללמד אותם לקח. אולי אתה פשוט האבא המכה של כולנו בשמיים, שבמקום לחנך את הילדים שלו הוא מרביץ להם. אלוהים, עשה לי טובה. קפוץ שניה לחדר ליד ותעיר את אללה. תגיד לו ששוב הצליח לו, ששוב עזרת לו. אבל אולי פעם אחת גם תזכור לבקש ממנו טובה חזרה? ואני לא מדברת על טובה של מטענים קטנים. אני מדברת על טובה של שלום. של שקט. של חיים. אלוהים יקר, אולי אני, מהבית הקטן שלי, נקודה בגלאקסיית השמש, לא יכולה להבין את התוכנית הגדולה שלך. אבל בכל זאת, אני רוצה לומר לך דבר אחד. אנחנו מתעייפים פה. אנחנו כבר לא מאמינים, אנחנו כבר לא יודעים מה לעשות, ואנחנו מאבדים מהר מאוד את כושר ההבחנה שלנו בין טוב לרע. ואם לא תשנה משהו לטובה פה, בקרוב תצטרך לברוא לך עוד עולם, כי פה כבר לא יהיה לך עם מי לשחק. אלוהים, חיים זאת מתנה. ומתנות לא לוקחים חזרה. מכתב מילדה , שאיש אינו יודע את שמה, מכתב שמעולם לא נשלח...

lady polegra

New member
מצאתי את זה באינטרנט

קצת אחרי הפיגוע בדולפי. פירסמו את זה בבית הספר שלי. וזה ממש נגע בי. כי החברה שמתו בדולפי הם מהבית ספר שלי...

ChilD SouL

New member
פשוט מקסים ועצוב יחדיו ../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo7.gif

SadClown

New member
עצוב...

כל כך עצוב וחזק. וכמה שנרצה לחשוב שזה לא נכון, קשה להאמין בזה. כי מוזר שהוא לא עושה כלום! אנחנו הילדים שלו. אנחנו העם הנבחר?! מי שכתבה את זה כתבה את זה ממש טוב וחזק.

yossi iv

New member
תשובת אלוהים.. ../images/Emo121.gif

ועכשיו בצר לך, את פונה אלי . בתי, הילדים היקרים לא נהרגו בגלל שנסעו בשבת. גם אולם השמחות לא קרס בגלל שרקדו ריקודים מעורבים. הילדים שנמחצו במגרש הכדורגל, לא נפצעו בגלל שנסעו למשחק בשבת. לעולם לא הייתי פוגע בילדיי האהובים בגלל סיבות כאלו שוליות. אם הייתי רוצה שכל ברואיי יהיו אנשים אדוקים ושומרי מצוות, הייתי בורא אותם כאלה. הרי אני יצרתי אותם, זוכרת? לא. אני נתתי לכם את החיים במתנה, ויחד איתם נתתי לכם את הזכות לבחור, את היכולת להבחין בין טוב ורע, את האפשרות לעצב מתוך החומרים שאני יצרתי עולם משלכם. כל אלו שמתו בזמן האחרון, מתו בגלל הבורות, האנוכיות, העצלנות והחולשה שלכם. מאוד קל לך לשבת ולכתוב מכתב תלונה , ולהטיח בי את מותם של הילדים החפים מפשע האלו. אני הבאתי לילדים האלו את החיים במתנה, יצרתי להם עולם עם פרחים ,טכנולוגיה ואהבה. מה את עשית למענם? אם את רוצה שלא ירצחו ילדים חפים מפשע – צאי למלחמה או בחרי בשלום. אם את רוצה שרצפות לא יקרסו – פעלי להחמרת התנאים להיתרי בניה. אם את רוצה שגברים לא יכו את נשותיהם – הילחמי על ענישה יותר מרתיעה. אם את רוצה שילדים לא יירמסו במגרש כדורגל – דרשי את הורדת הגדרות או חנכי את חברייך. נתתי לכם פרחים – ואתם קוטפים אותם נתתי לכם ים – ואתם מזהמים אותו נתתי לכם מכוניות – ואתם נוהגים בהן בפראות נתתי לנשים את היכולת ללדת – ואתם שוכחים אותם במכונית נתתי לגברים חוזק פיזי – ואתם מכים את נשותיכם. אני נותן לכם את הכלים – אתם יכולים לבנות בהם ארמונות או לנפץ קירות הבחירה היא שלכם, התוצאה על אחריותכם בלבד. נכון ילדתי, הבאתי לך את החיים במתנה וכמו כל מתנה – את היא זו שתבחרי מה לעשות בה ואיך להשתמש בה בכל דרך שתבחרי, אני אביט בך מלמעלה ואוהב אותך.

אמרת "תשובת האלוהים"

ואיכשהו ישר חשבתי על השיר still של אלאניס מוריסט
השיר נכתב מנק' המבט של אלוהים.. לקח לי הרבה זמן להבין את זה
I am the harm which you inflict I am your brilliance and frustration I'm the nuclear bombs if they're to hit I'm your immaturaty and your indignance I am your misfits and your praised I am your doubt and your conviction I am your charity and your rape I am your grasping and expectation I see you averting your glances I see you cheering on the war I see you ignoring your children And I love you still And I love you still I am your joy and your regret I am your fury and your elation I am your yearning and your sweat I am your faithless and your religion I see you altering history I see you abusing the land I see you and your selective amnesia And I love you still And I love you still I am your tragedy and your fortune I am your crisis and delight I am your profits and your prophets I am your art, I am your bytes I am your death and your decisions I am your passion and your plights I am your sickness and convalescence I am your weapons and your light I see you holding your grudges I see you gunning them down I see you silencing your sisters And I love you still And I love you (still) I see you lie to your country I see you forcing them out I see you blaming each other And I love you still And I love you still

חחח, למה לקח הרבה זמן להבין??

הרי זה מתוך הסרט דוגמה שבו היא משחקת אלוהים... איזה שיר יפה אה??

שיר מדהים, זמרת מדהימה

אבל אני לא קישרתי במשך הרבה מאוד זמן לא נורא, העיקר שבסוף ההבנה הגיעה אלי

נכון אה?

הזמרת שאני הכי אוהבת... אני מכירה את כל השירים שלה, כל מה שהיא אי פעם הוציאה... מגיל 14 (מאז שהיא הייתה בת 14), והרבה מהשירים בע"פ... כן נו... גם נכון.

מגיל 14../images/Emo35.gif

אני אישית מתכחשת ל2 האלבומים הראשונים ומכירה את רוב השירים החל מJLP היא מדהימה
אבל אני מניחה שזה לא ממש קשור לפורום, אה?

SadClown

New member
יוסי אתה כתבת?

זה כל כך חזק!!! שינה לי את הראייה קצת:) אבל עדיין... בתנ"ך הוא שלח מי שיושיע... ומה עכשיו? אבל בכל זאת, יש הרבה נכון במה שכתבת. בסופו של דבר האדם הוא זה שמביא על עצמו את כל החרא. אלוהים תן סימן כי הכאב גדול מנשוא אלוהים, אנחנו עמך הנבחר העול מצווארנו עדיין לא נשבר נשמות אבודות, מסתובבות ברחובות דם ההרוגים זועק אלייך מן האדמה "רחמים!" ולנו אתה קורא העם הנבחר? אם זה כורך כזה סבל, אולי עדיף להיות סתם עוד עם. אלוהים, הכאב גדול להחריד את הדמעות אי אפשר להפסיק האדמה טמאה, ספוגה בדם, עמך הנבחר. אלוהים יקר, תן סימן שלח נביא כמו אז, כמו בתנ"ך בבקשה, שלח גאולה כי התקווה בליבנו עודנה קיימת אל תיתן שתיעלם, אל תרשה שתימוג כמו אותם אנשים שהלכו, ולא ישובו עוד. אל תרשה עוד את הכאב, הפסק את הסבל. משפחות הרוסות, עיניים ריקות, דמעות שלא פוסקות, נשמות אבודות, דם ברחובות, פחד קודר, מראות איומים של עמך הניבחר , המוטל משוטט דם ברחובות האפורים. אלוהים יקר, שמע כי זו זעקה. זעקה של עם הלא רוצה לאבד תקווה זעקה של עם הזקוק לעזרה. אלוהים שמע, את דם הנרצחים הזועק אלייך מן האדמה. עצור את הכאב, הורד מעלינו את העול. אל תניח לעמך ליגסוס, עמך הניבחר, כך אמרת.

למעלה