yossi018

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif לזכר הבנים

שוב בכי בטלויזיה, הכל התחיל בבוקר כאשר היה פיגוע ונקטפו 10 נשמות נוספות מהעם היהודי, היום בערב נגזל מאיתנו שביב התקווה כי שלושת השבויים בין החיים אך לצערנו (שוב) הגיעו ארונות הקבורה של בני, עומד ועדי. המלחמה עוד ארוכה, היום הייתי בטקס השבעה של חיילי גבעתי בכותל, ראיתי את האש בעיניים ממש ליד הדמעות, כולם הולכים להגן עלינו מפני אותו טרור ערבי! אך גם בשורה טובה הגיעה היום - אלחנן טננבוים חזר בחיים!!!

MS6

New member
עוד יגלו דברים על אלחנן טננבוים...

יש הרבה דברים שצה"ל לא רוצה להגיד לנו, אבל ככל הנראה אלחנן טננבוים הוא עבריין שעשה עסקים עם החיזבאללה. עיסקת השבויים הזאת תביא להרבה ישראלים שיהרגו.. זה כמו החייאה של ארגוני הטרור הערביים.

את בסדר?

תגידי השתגעת? מה זה השיר הזה? ותבינו כבר ש בתל חי לא היו ימנים כמוכם ושיפסיק כבר הייחוס המטופש הזה בין טרומפלדור לבית"ר

MS6

New member
זה גבר לא אישה..

הייחוס המטופש הזה שאתה קורא לו זה ייחוס של 80 שנים אז מי אני ומי אתה שנערער?? מה לא בסדר בשיר שלי?? אולי אתה מתעצבן שהמילים "גראס","הודו","ערבים טובים יהודים זבלים" לא נמצא בו?? זה שיר שוקרא להגן על מדינת ישראל מאבדון!

yossi018

New member
אממממממממ

ברית הנוער העיברי ע"ש יוסף תרומפלדור מעניין באמת מי קישר את טרומפלדור לבית"ר, לדעתי אתה צריך ללכת לז'בוטינסקי ולהתלונן...

AXER

New member
../images/Emo16.gifיהי זיכרם ברוך../images/Emo16.gif

של הרוגי הפיגוע והחיילים.
אנחנו נמשיך הלאה ונראה להם שאנחנו חזקים ושהיא אפשר לשבור אותנו.

AXER

New member
../images/Emo104.gifעוד לא אבדה תקוותנו../images/Emo104.gif

מה נעשה?!

מה נעשה עם כל הפיגועים והפעולות האלו.....אני אומרת את זה מסיבה כואבת כלשהי .....זאת פשוט בעיה קשה שצריכים למצוא לה פתרון....וזה ממש לא חדש!

MS6

New member
לשאלה הזאת יש בערך מיליון תשובות...

ימנים יגידו לך צריך להכות בהם חזק יותר שמאלנים יגידו לך צריך לתת להם יותר מרחב מחייה.. הלוואי שזה היה כ"כ פשוט...

למעלה