Ronush14

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אני מקווה שכולכם שמעתם על מה שקרה אתמול, ואם לא אז הנה הסיפור... אוטובוס של בית הספר היסודי שלי (והבצפר שבו לומדים האחים שלי) חזר אתמול מהיום האחרון שלהם בבצפר לכיוון שני מושבים בשם עולש ובארותיים. הנהג של האוטובוס הוא הנהג שהסיע אותי כל יום לבצפר מכיתה א' והוא הסיע אותי עד היום האחרון של הלימודים השנה. בדרך או האוטובוס או מכונית צבאית (עדיין לא ברור) עברו באדום, הם התנגשו, האוטובוס עף והתהפך שלוש פעמים באוויר. שלושה ילדים נהרגו. לוטם רוזנפלד ז"ל (בת 10), אחותה, דקל רוזנפלד ז"ל (בת 7, מהכיתה של אח שלי הקטן) ועוד ילד בן 12 בשם אביב כץ ז" ל שהוא בן דוד של ילד מהשיכבה שלי. נפצעו בערך 50 ילדים. קרוב משפחה שלי למזלי נפצע רק קל, אבל יש גם פצועים קשה. האוטובוס שאחים שלי היו עליו עבר שם קצת אחרי התאונה והם ראו את הפינוי של כל הפצועים. הם ראו חברים שלהם פצועים ומלאים בדם. אני מצטערת שאני מספרת לכם את זה אבל זה פשוט קשה לי. אתמול בכיתי כל היום... וכשהיו מן "שיעורים" כאלה לא נכנסתי וגם כל האנשים מהאזור שלי לא נכנסו. לא התחשק לנו לעשות שום דבר אחר חוץ מלבכות. היום לאחים שלי היה בצפר למרות שנגמרו הלימודים, הביאו אליהם פסיכולוגים והיו שם גם המון כתבים. אני עדיין לא עיכלתי לגמרי את כל מה שקרה! ואני לא מאמינה שזה באמת קרה.
לוטם רוזנפלד ז"ל
דקל רוזנפלד ז"ל
אביב כץ ז"ל יהי זכרם ברוך

H i L o L a

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

וואי עצובבב
יהי זכרם ברוך

NimaZ

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

נמנמ... אין לי מה להגיד...

mominman

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifנר|../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אני רק דימנתי את זה וכמעט בכיתי ... אלוהים .. זה כל כך מפחיד ואני רציני , אני רק מדמיין את האוטובוס מלא ילדים 3 פעמים באויר וכולי צמרמורות ... יהיה זכרם ברוך ת.נ.צ.ב.ה

DAND00SHY

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

מה אפשר להגיד...זה פשוט כמו סיוט...

אוש7יתי

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

יהי זיכרם ברוך

ט2לולה

New member
../images/Emo7.gif

איך שקמתי בבוקר (וזה אמור להיות יום שמח, היום הראשון של החופש הגדול) ראיתי את ההודעה המזעזעת בעיתון... זה היה מפחיד ומזעזע..... הם כל כך מסכנים.... יש גם המון ילדים פצועים בבתי חולים שעוד לא יודעים שחבריהם נהרגו... יהי זכרם ברוך
אביב כץ ז"ל
לוטם רוזנפלד ז"ל
דקל רוזנפלד ז"ל

Ronush14

New member
נכון! אחד מהם הוא חבר של אח

שלי מהחוג כדורסל... שישב ביחד עם אביב כץ באותו ספסל... הוא עדיין לא בהכרה.. מסכן.. כשהוא יתעורר הוא יצטרך לגלות שהחבר הכי טוב שלו מת

ט2לולה

New member
איזה עצוב ../images/Emo7.gif הם כל כך מסכנים....

איזה נורא זה להיפצע קשה ואז לגלות שחברים שלך נהרגו.....

Lucy88

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

shironet3

New member
../images/Emo16.gif

קראתי על זה, וגם לי זה עשה חשק לבכות... ורוני, אני רק רוצה לתת לך
ולקוות שהכל בסדר, ושהשתפר מצב רוחך מאז... ומקווה שתהיי חזקה... למרות שזה קשה... שיר.

Ronush14

New member
תודה רבה! ../images/Emo9.gif

כרגע אצלי הכל בסדר! קרוב משפחה שלי כבר בבית והוא בריא ושלם!
ודניאל יהלום כבר בהכרה! ולא יודעת מה עם כל השאר... המצב רוח בסדר... אבל כשאני חושבת על זה אז קצת פחות...

למעלה