../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif
אני מקווה שכולכם שמעתם על מה שקרה אתמול, ואם לא אז הנה הסיפור... אוטובוס של בית הספר היסודי שלי (והבצפר שבו לומדים האחים שלי) חזר אתמול מהיום האחרון שלהם בבצפר לכיוון שני מושבים בשם עולש ובארותיים. הנהג של האוטובוס הוא הנהג שהסיע אותי כל יום לבצפר מכיתה א' והוא הסיע אותי עד היום האחרון של הלימודים השנה. בדרך או האוטובוס או מכונית צבאית (עדיין לא ברור) עברו באדום, הם התנגשו, האוטובוס עף והתהפך שלוש פעמים באוויר. שלושה ילדים נהרגו. לוטם רוזנפלד ז"ל (בת 10), אחותה, דקל רוזנפלד ז"ל (בת 7, מהכיתה של אח שלי הקטן) ועוד ילד בן 12 בשם אביב כץ ז" ל שהוא בן דוד של ילד מהשיכבה שלי. נפצעו בערך 50 ילדים. קרוב משפחה שלי למזלי נפצע רק קל, אבל יש גם פצועים קשה. האוטובוס שאחים שלי היו עליו עבר שם קצת אחרי התאונה והם ראו את הפינוי של כל הפצועים. הם ראו חברים שלהם פצועים ומלאים בדם. אני מצטערת שאני מספרת לכם את זה אבל זה פשוט קשה לי. אתמול בכיתי כל היום... וכשהיו מן "שיעורים" כאלה לא נכנסתי וגם כל האנשים מהאזור שלי לא נכנסו. לא התחשק לנו לעשות שום דבר אחר חוץ מלבכות. היום לאחים שלי היה בצפר למרות שנגמרו הלימודים, הביאו אליהם פסיכולוגים והיו שם גם המון כתבים. אני עדיין לא עיכלתי לגמרי את כל מה שקרה! ואני לא מאמינה שזה באמת קרה.
לוטם רוזנפלד ז"ל
דקל רוזנפלד ז"ל
אביב כץ ז"ל יהי זכרם ברוך