• פותח הנושא c 0 w
  • פורסם בתאריך

c 0 w

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

זה כל כך עצוב!!!!!

במיוחד שסבא שלך ניצול שואה... אני שומעת סיפורים כאלה כל השנה... אתם יודעים אח של סבא שלי נעלם בשואה? לא יודעים אם הוא חי או מת... הסיפור הזה נורא חשוב לנו... בכל מקרה... עצוב כל הזוועות האלו...

KaUrO DoNo

New member
../images/Emo16.gif

יום השואה זה יום עצוב. לפעמים אני מצטערת על זה שלא יצאתי למסע לפולין =/ אני טיפשה =|

s w e e t16

New member
לא את לא..

בטח הייתה סיבה שלא יצאת לא? בטוח סיבה מוצדקת.. ובכלל..אולי זה טוב שלא יצאת..

s w e e t16

New member
רואה???

אז זה ממש טוב שלא הלכת..אולי באמת זה היה לטובה שלא הלכת לשם... שנה הבאה אנחנו אמורים לנסוע לפולין..אני עדיין לא יודעת אם לנסוע או לא.. מה שבטוח..אני אעבוד כל החופש כדי לחסוך כסף לכל מקרה.. זה באמת עולה הרבה כסף...(6000 שקל!!!)= ) גם אני ממש רגישה..אבל לפעמים צריך להתמודד עם דברים שקשה לראות..כדי להתגבר עליהם בסופו של דבר.. בכל מקרה אני חושבת שזה טוב שלא הלכת...

giant G

New member
יהיה זכרם של כל הקורבנות ברוך

לפחות עכשיו מנוחתם עדן והם לא סובלים עוד והלוואי שימותו כל האנשים שתומכים ברצח ומחיקת עם...

Lp Fairy

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

6 נרות...לזכר כול ה6 מיליון... יום השואה הזה הוא שונה מכול הימי שואה שעברתי..כי הייתי במסע לפולין... בתור נערת משלחת אני הייתי שם ואני ראיתי את כול הזוועות שהיו שם...וזה היה נורא... הנעליים..היו מיליוני נעליים אלפי נעליים זה היה נורא!!! במאיידנק יש שם הר של 7 טון אפר....זה אפר של היהודים...7 טון של אפר!!! בן אדם אחד זה בקושי כמה גרמים...אז 7 טון!!! ולהיות שם במשרפות..בתא גזים..לראות את התמונות של הרגליים הרזות... של העצמות שבולטות מהעור... ובאושוויץ..עשינו שם טקס...בהתחלה שקיבלתי את התפקיד שלי שזה שורה וחצי ממש התבאסתי..ולא רציתי אותה...זאת הייתה השורה שהכי לא התחברתי אליה...אבל שם באושווית מול קיר הזכרונות אני עמדתי והייתי גאה בשורה וחצי שלי... זה היה ממש מרגש... הפעם היחידה שהעליתי שם דמעה שממש בכיתי זה היה בסרט..לא זוכרת איך קוראים לו אבל אני זוכרת את זה ישבתי באוטובוס עם הדיסקמן שלי וראיתי את הסרט (ככה יותר קל לי להתרכז..) ואז נאצי אחד בא ליהודי והתחיל להרבייץ לו עם שוט...אני פשוט התחלתי לבכות... ואחר כך כשהלכנו ליד ושם בכיתי כול הדרך..ראיתי בסוף את ירושליים ובכיתי מרוב אושר שיש לי את ירושליים...שזנהו...היא שלנו!!! טוב דיי חפרתי.. עוד מעט יש לנו את הטקס..(עכשיו אני בביצפר..) אז רק תכזרו...השואה...אל תשכחו ותעבירו את זה לכולם!!! לילדים לנכדים ולנינים שלכם כי לדור הבא כבר לא יהיה מה לראות... תזכרו את זה ותעבירו את זה הלאה!

אני מתה להיות באושוויץ!

זה נראה לי כזה מעניין!! וגם כי בא לי להרגיש איך זה להיות במקום נוראי שכזה אחרי הכל רצח העם היה מעם שלך ואת בטח רוצה להזהות... אני מוכנה לנסוע לשם אפילו בלי המשלחת של בצפר...

Lp Fairy

New member
...

את מתה להיות באושוויץ כי כולם מכירים אותו...אבל שמעת על מאיידנק..? קרקוב אוומשלאגפלאצ...(משו כזה..) יש עוד מלא מלא מלא מלא מלא מקומות בהמשלחת יכולה להציע לך..בגלל זה אני אומרת שממש לא כדי לפספס..

לינקנית

New member
יש לי ילדה בכיתה..סיפור עצוב..

יש לי ילדה בכיתה שלא עמדה בצפירה..ואחרי כמה דקות התקשרו אליה ואמרו לה שהדוד שלה מת...והיא צחקה עוד (בצפירה לא שהדוד שלה מה...)וכולם בכיתה שונאים אותה!לא בגלל שלא עמדה מכל דבר..

אויי מסכנה....

וואי איזה מסכנה.... אבל זה בטוח לא קשור לזה שהיא לא עמדה בצפירה.......

למעלה