../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

טוב הנה השמש
למי שעוד יכול לראות סופגניה בוקר טוב עולם אז נר שישי של חנוכה ועוד מאט הולך ונגמר לו גם החג האהוב הזה אתמול היתה לי הופעה עם המקהלה לקחתי את הקטנה לראות את אמא שלה והיא כל כך נהנתה ובעלי היה אמור לשבת לידה במקרה שהיא צריכה מים,פיפי,לישון אבל הוא לא הבין אותי נכון הוריד אותנו ואני חשבתי שהוא הולך לחנות את הרכב אבל לאאאאאאאאאאא הוא נעלם הקטנה יושבת נהנת אבל פתאום היא כבר עייפה הנשמה הברוכה הזאת והראש מתנדנד על הכסא והיא נרדמת מתעוררת ומה אני יגיד שורה ראשונה אני עומדת הראש לא במקום (בחיים זה לא קרה לי במקהלה כי זה המקום הכי אהוב עלי) מתבלבלות לי השורות , המילים לא מצליחה להחזיק צליל גבוה המנצח שלי מסתכל עלי רוצה להרוג אותי מראה לי סימן ללחוץ עם הסרעפת להחזיק את הצליל גבוה ונדה אני לא יכולה לקראת הסוף לא יכולתי כבר המנצח הסתובב לפסנתן לסמן לו מה לנגן בשיר הבא ואני מתכופפת בורחת מבין השורות לוקחת את הקטנה ויוצאת מהעולם החזרתי אותה הביתה רותחת רותחת רותחת אבל מזל שהיתה עוד חזרה כי היום יש לנו הופעה רצינית מאוד בין אנשים חשובים אז חזרתי למקהלה ולאט לאט נרגעתי ובהפסקה המנצח מגיע אלי מסתכל עלי ואומר לי תגידי בלעת סופגניה שלמה היום שתקועה לך בבטן ובגלל זה לא יצא לך צליל כי בחזרה את שרה טוב אז מה קרה קודם אני מסכלת עליו במבט של (תיזהר,תיזהר, תיזהר, תיזהר) היום לא מתחילים איתי והוא עוד מחכה לתשובה ואני מה אמרתי לו לך נתקעה סופגניה ועוד על הקרחת אפשר לסובב לך סביבון חלק חלק הוא פתח זוג עיניים המום ואזזזזזזזזזזזזזזזזזז פרץ בצחוק וחיבק אותי ואמר טוב נו קורה את יודעת שאני מת על הקול שלך אז סיפרתי לו שהקטנה נרדמה על הכסא ועוד שניה וראיתי שהיא נופלת מהכסא אז איך יכולתי לשיר

Queen Of Love

New member
../images/Emo13.gif

איזה מרץ על הבוקר....אולי תלווי לי קצת
עליתי למיטה ב-9 בערב, ואני עדיין
תודה על ה-
!! ממש במקום
שיהיה לכולנו
בוקר טוב
ויום משגע

sidi

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

שיהיה יום יפה
חחחחחח

ניקולי

New member
בוקר טוב לכולכם

נופרוש אל דאגה מתוקה עוד יהיו לך הזדמנויות לשיר ונראה לי שמאוד מקרוב מאוד מאוד בקרוב ממקום שלא תצטרכי לברוח בגלל ש... קוויני בוקר טוב גם לך מה שלומך הבוקר?? יאללה כנסי למרץ הבוקר רק התחיל.. אם אני הייתי הולכת לישון בשעה 21.00 תאמיני לי הייתי כמו פנתר. סידי בוקר טוב גם לך.....שכן ימשיך להיות יום יפה וכל מי שהצטרף אחרי ההודעה הזאת בוקר נפלא גם לכם

בת ה י ם

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo137.gif

בוקר טוב לאנשי הבוקר בוקר טוב לעיפים בוקר טוב לאמיצים נופרי אני קוראת אותך ונקרעת כל מה שמתנגן לי בראש זה.... אז אגמור בשיר מזמור לה לה לה יופי של בוקר לכולכם

@@

New member
בוקרית טובית ../images/Emo42.gif

יש לי מלא מרץ הבוקר הזה (זה מה שקורה שישנים 13 שעות) נורא בא לי על
עם
, אבל רק לחשוב על כמות הקלוריות, אני אסתפק בקפה וסיגריה... אוהבת

mariana

New member
איזה רע בעלך../images/Emo123.gif

ככה הוא השארי אותה והלך? בטח טיפלת בו טוב בבית
לא מה פתאום, אני נגד אלימות
מה שלומכם הבוקר? את מדברת על סופגניות? את מאמינה לי שאני אפילו אחד לא אכלתי?

תאמיני לי מרין קטנטונת

חודש אצלי ואת כבר לא תהיי כל כך קטנטונת סופגניות פריקסה זלביה ספינג´ לביבות ומה שאת רוצה לא נורא אולי אם תבואי איתי לעשות ביבי סיטר לניקולי מחר כי יש לה אירוע משפחתי ותודיעי לי מראש אני יביא לך לשם

@@

New member
נופרי...../images/Emo24.gif

"שיחק" לך קטע בעלך , מה שאני הייתי עושה לו
זה בטח היה די משעשע לראות אותך מזייפת

מיקי 35

New member
בוקר טוב עולם ../images/Emo13.gif

נופרי... חתיכת הופעה הרבצת... חחחחח... דרך אגב... מסיפורים לסיפורים אני מת לשמוע אותך שרה... אז אל לשכוח בקרוב תהיה לך הזדמנות להפגין בפני כולנו את ביצועייך... אז אנא להתכונן ! ולכולם כאן... שיהיה בוקר נפלא יום יפה שמשי נטול דאגות נטול דמעות יום של שמחה יום של אופטימיות יום של כח יום של שלום יום של שקט יום של אהבה

@@

New member
מיקמוק, בוקר ../images/Emo42.gif

האיחולים גם בשבילך. תודה

למעלה