10 שנים

SuperKeren

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif10 שנים../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

היום, י"ב בחשוון תשס"ו, עשר שנים אחרי שנרצח ראש ממשלת ישראל יצחק רבין, נדליק נר לזכרו. כשזה קרה, הייתי בת 7, וראיתי את העצרת בטלוויזיה עם ההורים. רציתי להישאר לראות, אבל בשלב מסויים כבר הלכתי לישון כי מתתי מעייפות (בכל זאת, בת 7
). למחרת בבוקר ראיתי בחדשות על זה, הייתי נורא עצובה, ובכיתי. אתם זוכרים איפה הייתם כשזה קרה (אם הייתם)? אם לא, אז איך זה כשמדברים על נושא ששמעתם עליו רק בטקסי זכרון או בטלויזיה?

tallllll1

New member
=[

הייתי אז בת שלוש ואנלא זוכרת אבל כל שנה שמזכירים את זה אני לא מבינה איך היגאל עמיר הקקה הזה עשה את זה....רבין הביא לנו שלום אם ארצות, הוא היה בן אדם גדול. =[

koral669

New member
../images/Emo16.gif

אני הייתי רק בת 3 וחצי.. אבל כל שנה מזכירים אותו ובטקס אני תמיד בוכה...

יובלוש26

New member
עצוב לגמריי..

אני הייתי בת שנתיים.. ככה שאני לא זוכרת כלום.. וגמני לא מבינה איך הרוצח הזה (לא מגיע לו שאני יזכיר את השם שלו) רצח אותו.. פשוט זבללל! רבין ניסה רק לעשות טוב! וזה רוצח לנו אותוו ימח שמוו

BeCkY 1

New member
למרות שזה באיחור.. ../images/Emo16.gif

אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא.. יהי זכרו ברוך...

shir08

New member
../images/Emo16.gif

אני הייתי בת 3 וחצי...ותאמת אני לא זוכרת כלום אבל כל שנה אמא שלי מספרת מחדש מה קרה שם... היינו בסלון וראינו את העצרת, ואז זה קרה. המשפחה שלי הייתה בשוק! הם התחילו לבכות...ואפחד לא האמין שזה באמת קרה. עד היום זה לא נתפס...השנה עשיתי את הטקס וזה היה כ"כ מוזר!

למעלה