BaBy LiS

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo129.gif../images/Emo57.gif../images/Emo121.gif

יש לו היום בר מצווה... הילד הנחמד הזה כ"כ אוהב אותי.. שהוא ממש "הזמין" אותי לבר מצווה..
ליסה אוהב חציל הומו חציל הומו לא אוהב ליסה ליסה ליהיות בדיכי ליסה לחשוב רעיון ליסה למצוא רעיון ליסה עובר שינוי מין חציל הומו אוהב ליסה ליסה אוהב חציל הומו ליסה מאוד אוהב חציל הומו ...
אבל בחיים חציל הומו לא אוהב ליסה..

בלעעע...

אני לא חושבת שהפיתרון הוא בשינוי מין..[?] אמממ...שומדבר אי אפשר לעשות בעצם....גם אני עברתי את זה.. הוצאתי ת'הומו מזיין הקופים הזה מהראש....רק חכי שאני אראה אותו שוב ואז הכל יחזור...אווווויייי איזה חיים
..בעעעע

באמת בא לבכות....עצובים החיים...

אלוהים
בשביל מה נולדנו
.....בשביל לסבוללללל
[בנים ארורים תיהיו
] בשביל לסבול את הקופים המזדיינים האלו כל יום מול עינינו הדומעות.... בעעעע... הם לא אוהבים אותנו ליסה.....אז שיזדיינו
מאז שאמרה לי עינת שההומו המזדיין הזה אמר לה שלא יהיה איתי שום קשר ואין מצב, אין..אני מקללת אותו בכל יום שעובר....אבל המטומטם הזה חייב להופיע לבצפר בבגדים היפים שלו..השיער שלו...המשקפיים החדשות שהוא קנה שהוא נראה בהם גאדדדדדדדדדד חתיךךךךךךךךךך.... לעזאזל איתי
בא לי לדפוק ת'ראש בקיר מרוב שזה נשמע לי מוכררר...ואני עוד טוענת שהוא כבר לא בראש שלי... עזרה
....דחוף
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע....עולם אכזר
...מיעו
..בעע

וונקי

New member
מבניה אותך

אבל בנים הם לא זבל לא כולם לפחות אני טוענת שאקס שלי יצא לי מי ראש אבל הוא לא הוא טוקע לי בראש ומשגע אותי, משגע אותי זאת לא מילה הוא רודף אחרי בנים האי אפשר איתם פשוט אי אפשר איתם

BaBy LiS

New member
:(

למרות זאת אפשר לשכוח ואתם.. מתישו עוד יגיע הזמן.. בינתיים אסור לרדוף אחריוו :( ולהיות שמחה :)

BaBy LiS

New member
איממ..

הוא לא שווה את זה.. [כמה פעמים אמרתי אתזה לעצמייי?!!?..] טוב קיצר.. הוא ממש ל=א שווה את זה.. ואנחנו לא צכות לבכות בגללם הם סתם זבל דמעה אחתתת הוא לא יוציא ממני [הוא הוציא כבר אבל לא יוציא יותרר] לא הזמין אותי בעיות שלוווו ואני יותר לא רודפת אחריוו

BaBy LiS

New member
../images/Emo26.gif

ליסה לא עצובבבה חציל צריך להיות עצובב חציל איבד ליסה ליסה שמח

למעלה