לזכרם פתחתי קישור זה למי שרוצה לצרף שיר, סיפור או תפילה או אפילו סתם להדליק נר. תמי
א אמא11 New member 19/4/10 #1 ../images/Emo16.gif../images/Emo104.gifלזכרם פתחתי קישור זה למי שרוצה לצרף שיר, סיפור או תפילה או אפילו סתם להדליק נר. תמי
../images/Emo16.gif../images/Emo104.gifלזכרם פתחתי קישור זה למי שרוצה לצרף שיר, סיפור או תפילה או אפילו סתם להדליק נר. תמי
א אמא11 New member 19/4/10 #2 ../images/Emo16.gifשיר לזכרם של שני חברים צרפתי לינק לשיר זה גם בשנה שעברה. וחשבתי, אולי אכתוב משהו אחר, אבל זה מה שהלב רוצה, והיום אני שומעת ללב. תמי (דודה של יפתח)
../images/Emo16.gifשיר לזכרם של שני חברים צרפתי לינק לשיר זה גם בשנה שעברה. וחשבתי, אולי אכתוב משהו אחר, אבל זה מה שהלב רוצה, והיום אני שומעת ללב. תמי (דודה של יפתח)
ח חסרת נפש New member 19/4/10 #3 ../images/Emo16.gif תמיד הקשיבי ללב 3> רוצה למסור את אהבתי לכולם..... ולכל הנופלים...... אני מכירה אולי שלושה..... ובכל זאת, הכאב הוא כמו של מליון
../images/Emo16.gif תמיד הקשיבי ללב 3> רוצה למסור את אהבתי לכולם..... ולכל הנופלים...... אני מכירה אולי שלושה..... ובכל זאת, הכאב הוא כמו של מליון