dilan angel

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif

יום הזיכרון לשואה ולגבורה מיליוני צוענים, הומוסקסואלים, שחורים ויהודים שנרצחו
6,000,000 יהודים
1,500,000 (!) ילדים שנרצחו בידי המרצחים הנאצים ומתו במחנות הריכוז, בהליכות המוות וברעב

Ma E

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

לכל מיליון יהודים

תקווה4

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo129.gif

dawn 14

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

לונה..

New member
../images/Emo16.gif

שם, בעפר ותכלת חלקת שלום ישנה נומי פרח, נומי נומי ילדה קטנה את החיים לקחו לך הו, מלחמות קדושות מלאכים בכו לך בעיניים יבשות את חיוכך תינוקת קברו באדמה איך צומח שקט מתוך המהומה מי שלחץ על הדק דם את ליבו מכתים במלחמות לצדק גם ילדים מתים את החיים לקחו לך... בחלומך ברוח חרוז למנגינה נומי פרח, נומי נומי... ילדה קטנה יהודה פוליקר. אממ.. אני אוהבת את השיר הזה
עפתי.

x AcidBurn x

New member
../images/Emo104.gifהייתי בטקס...../images/Emo16.gif

השתתפתי בטקס העירוני של כפר-סבא...ואני חייבת לומר שהיה מדהים..מאוד מרגש...אז כתבתי לכם את המונולוג שלי מהטקס: "תחילה היינו מוכרחים לפשוט את כל בגדינו, הבגדים הושלכו לצד אחד והנעליים לערימה אחרת. ונכנסנו לחדר הסמוך, עירומים כביום היוולדנו, כאן ניתן לנו המספר. הלאגר-פיהרר, מפקד מחנה הריכוז,אמר לנו: "מהיום והלאה כולכם מספרים,אין לכם שם,אין לכם זהות, אין לכם ארץ מוצא. כל שיש לכם הוא מספר ומלבד המספר הזה, אין לכם דבר!""

למעלה