_

RiNaTiT

New member
ואייי איזה יפה הוא!!!!!!!!!!!!!!!!!

תקני ספייק זה הכי שולט.....עם צבע....
מהמם!!!!!!
כשלאל נימאס הוא פשוט מחייך.......וחותך!!
Rinati

ספאנקיו..../images/Emo13.gif

אני רוצה.. אבל רק עוד שבועיים או חודש אפילו אני יוכל.. אם יהיה לי אותו עדיין..
ולי ולחברים שלי היה ריב אל זה בכימיה...(בלאא איזה זיוני שכל הולכים שם..השיעור הכי מטומטם שיש!..ככה משעמם..תשאלו את טופי..
) קיצווור.. חלק אמרו ניט...וזה מה שבטוח...כי עיגול בנתיים אני אל רוצה.. אז ניט פסדר.. ואז היה ויכוח אל הצבע...ורוד\שחור\כסופ רגיל.. מסקנה.. העגיל שלי יהיה ניט ארוך מברזל כסופ בצסע ורוד כהה..
איזה שוס..
ויי...זהו...ניגמר הזיון שכל לבנתיים.. ואתמול המורה אמרה לי שאני חכמה..
יאו אני גאה בעצמי...

אגב ליאור..

אממ...בקשר לעטים בקלמר.. יכחו חופשי.. אין לי כאלה..
תמיד יש לי אבל בתחילת שנה..שחור כחול עט איפרון ו-ורוד כמובן.. הם תמיד נעלמים אחרי שבוע אז אני כבר מוותרת חוצ מהעט איפרון..הוא חשוב..
וגם זה כל יומיים אני קונה חדש.
אה חפיפ..הקלמר שלי זה לא נושא דיבור.. וזהו..

אני עשיתי עגיל באףף../images/Emo70.gif ורוני ../images/Emo26.gif

אל תקני יותר עטים
תבואי עם עט אחד- ותפלחי לאחרים

חע נוניז זה מתאים לך בהמונים../images/Emo70.gif

יאא נימפובלונדינת שכמותך... ואחח שיעור כימיה... ני הייתי באותו זמן ב.. ב.. בלא זוכרת \: משו עם ראסטות לא משנה. קיצ ני מקווה שעעעעעד שכל הניפחות תעבור וכל השיט נימפ אז אז אזז זוהרה הרעה תשכח מכל הקטע :] יאוו צריכה לשנות תחתימה שילי לא אוהבת תו יותר :( אוהבת המוון המוון את נוניז

אמן...../images/Emo3.gif

ואנלא בלונדינייייית
ו....גם אם היא לא תישכח...אנלא ניראה לי יוריד.. בלאט...

שוסס..../images/Emo13.gif

בקושי היתה לנו הופעה אחת.. וכבר מבקשים תמונות..
אז קבלי רק בשביל ליאורי...דמונה מפחידה שלי... ו..ב-ע´ השמאלית(שמאל שלכם)היא ניראת אדומה...
שוססס...ואני לא מסטולהההה.. והתמונה הוכחה לזה שאנלא בלונדיניייייתתתת..

את פאקינג נראת רצינית בהמונים פה..

נימפ.. רוצה נוניז מסטוווווול :) ו... היום יומ ראשווון! התחלת שבוע נצלו אתזה

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

נישבעת לך אני יזיייןןןןןןןןןןן אותך!!!!!!!... מזה התמונה המגעילה הזאת?!?! ממי הבאת אותה?! צריח להשמיד אותההההה...ררררררררררגגגגג
ראמבאק... 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 פפפפפפפווווו... כן..קיצור טופי...חכי חכי..פיי פאק טיים ויל קום...
מואהאהאהאהאהאהאהאה

אוקי אז נתחיל אם זה...

חחייחיי..
טופע היא פקצה...סתקלו אליה טופ טופ.. זה לא ניראה כאילו היא שומעת איזה מיזרחית\טראנסים וסטאפ? (טופי הכל בא מאהבה...
)[ ויש לי אינטרטנט מהיררר..
שוס

חחחחעעעעע..../images/Emo6.gif

טופי אני אמרתי לך כל הזמן הזה...!!! את פקצהההההההה...
קיצורררררר.. ליאור אני אוהבת אותך!.. וגם אותך טופי אל תידאגי.. וגם את כולכםםםם!!.. אל תישכחי רינתית לא שחכתי אותך..וגם לא את נירקי ואת בנה..
קצור.. טופע פקצה!!!!.. צריח לנדות אותה!.. וזהו אני זזתי לתופים בהביי ולילה טופ

למעלה