21,781

../images/Emo16.gif 21,781../images/Emo16.gif

זה המספר של חללי מערכות ישראל ונפגעי הטרור . מספר עצום כמעט לא נקלט .. ביום הכי עצוב בשנה ... אני מצרפת לפה מכתב שכתבתי לחברה שלי הדס שנהרגה בפיגוע בגבעה הצרפתית בירושלים לפני כמעט 3 שנים . יהי זכרם ברוך
הדס אני יושבת פה בחדר כרגע סיימתי לסדר אותו והוא כולו נקי ומצוחצח , בין כל הדברים מצאתי את הצופ´ר שהכנת לי פעם שהיה לי ממש יום רע . ומצאתי את האיגרת לשנה טובה שהכנת לי בה דרשת ממני להשאר איתך בקשר !! ואז עברתי למדף של האלבומים ובין כולם יש גם את האלבום של "אומן" ובאלבום הזה יש לי כמה תמונות מקסימות איתך . זוכרת את התמונה מהיום שעשינו חפש את המדריך? שאני התחפשתי להיפית ואת התחפשת למורה חיילת כי לא היה לך כוח להתחפש באמת ? ואחר כך עלינו לדירה הריקה כדי לארגן את התחפושות של כל המדריכות שהתחפשנו למכלות אסתר ... ומצאתי גם את התמונה מהיום שעשינו מסיבת דיסקו בדירה .. אוי אותו יום היה מצחיק כמה השתוללנו בדירה .. והבנות בקומה לא הבינו מה עבר עליינו . עוד מעט 3 שנים !! 3 שנים מאז אותו יום שבאת לבקר את דוד שלך בירושלים , הגעת מהמכללה שלך באלקנה , דיברת איתו בטלפון ואז זה קרה .. עד היום אני זוכרת את הטלפון ממוריה שהתקשרה אלי ה 23:00 בלילה . אני לא האמנתי לא עצמתי עין כל הלילה . דיברתי עם תיקי מלא בטלפון כל הלילה ,היינו עסוקות בלבכות .. למחרת היום עלינו על אוטובוס ונסענו ישר להלוויה שלך . עד היום אני לא מעקלת את זה . אחרי שנה הקמנו את פינת ההנצחה בפנימיה . הדס , עוד מעט שלוש שנים , שלוש שנים מאוד ארוכות בלעדייך , שלוש שנים שנגמרו ביום אחד שמחבל אחד החליט להתפוצץ ,ואת היית שם. הוא לקח לנו אותך , לעולמים .. ואיך אפשר בלי השיר שהכי מזכיר לי אותך בעולם : קרן אור / אביב גפן אם תרצי אותי אני כאן זוכר אותך היטב זוכר עד שכואב יותר מדי אם תרצי אותי אני בא חושב עלייך הרבה חושב עד שבוכה נשבר מי לקח אותך גבוה מי השאיר אותי לבד אם הייתי רק בטוח כשאמות אפגוש אותך ציפורים עפות ברוח להן תמיד יש קן לחזור ואני תמיד אשיר לך הלא שירי לך קרן אור ואני עכשיו יודע שיש מלאך אחד ששם רק במיוחד ישמור עלי ובחוץ כבר ערב חג בא אמרו "מה שתרצה" רציתי רק לראות אותך אז מי לקח אותך גבוה מי השאיר אותי לבד

../images/Emo16.gifלזכר חללי מערכות ישראל ולזכר...

החטופים,הנעדרים,הנרצחים בפעולות איבה בירושלים ובכל הארץ כולם חיילי ישראל

בלבלונת

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

מדליקה נרות לזכר הקרובים לי מתפללת שלא יהיו עוד שיהיה ערב שקט ועצוב עצוב מוחה דמעה
ומקווה

אני ארגש אותך עוד יותר.........

אם המספרים שמורי ציינה לא "מדברים" אז התמונה הזאת מדברת בעד עצמה ....בית הקברות הצבאי הר הצופים ירושלים"

WorldCenter

New member
אחי אני מצטער שצלימת את זה

בית הקברות בהר הצופים זה בית קברות של חללי מלחמת העולם הראשונה והשניה של חילי בריטניה כולם נוצרים, יש שם גם בערך 10 יהודים.

WorldCenter

New member
../images/Emo16.gif כמה מרגש! ../images/Emo16.gif

משתתף בצערך! יהי זכרם ברוך!

התכוונתי להראות את מספר המצבות..

רק לשם חידוד ה"מספרים"ולהמחשה בלבד
אני לא הייתי מעז להעלות תמונה עם מצבות חללי צה"ל שכוללים שמות אז נתתי את זה כדוגמא וכך גם את המצבה של האלמוני

jenngirl

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo82.gif

איזה צמרמורת עשית לי
נזכור

JAMES DEAN

New member
../images/Emo16.gifלחללי מערכות ישראל וניפגעי-

פעולות האיבה.
לזכר חבר שלי שנהרג השנה (לפני 4 חודשים)חגי ביבי

יוסדוס

New member