האם יש אלוהים?
ארנון הרשקוביץ Member מנהל 19/4/04 #2 לכל איש יש שם - לחלקם גם תמונה בוקר יום השואה תשס"ד נפתח כשבפורום "שורשים משפחתיים" הנצחנו לא רק את שמות יקירינו שנספו בשואה, אלא גם את תמונותיהם. מעציב לדעת כי לרבים מן השמות אין - ואולי גם לא יהיו - פנים. ארנון
לכל איש יש שם - לחלקם גם תמונה בוקר יום השואה תשס"ד נפתח כשבפורום "שורשים משפחתיים" הנצחנו לא רק את שמות יקירינו שנספו בשואה, אלא גם את תמונותיהם. מעציב לדעת כי לרבים מן השמות אין - ואולי גם לא יהיו - פנים. ארנון
T Towelie New member 19/4/04 #3 ../images/Emo16.gif @האבן שראתה הכל@ ../images/Emo16.gif פרק מיוחד ליום השואה שכתבתי, אתם מוזמנים לקרוא.....
../images/Emo16.gif @האבן שראתה הכל@ ../images/Emo16.gif פרק מיוחד ליום השואה שכתבתי, אתם מוזמנים לקרוא.....
E eshir31 New member 19/4/04 #5 על מוצאו של הצורר לציון יום השואה, להלן דיון מעניין על מוצאו ומקורו של היטלר.
T troublews mayker New member 19/4/04 #8 ממליצה על כתבה בבלוג שלי.. משהו על יום השואה שכתבתי.. על המשמעות של יום זה... הכתובת:blog.tapuz.co.il/2345
ממליצה על כתבה בבלוג שלי.. משהו על יום השואה שכתבתי.. על המשמעות של יום זה... הכתובת:blog.tapuz.co.il/2345
מ משטרת השירשורים New member 20/4/04 #9 איך שמים קישור בתוך הודעה? כאן מומלץ מאד אם את באמת רוצה שאנשים יגשו לבלוג שלך
T The Morbid Bride New member 19/4/04 #6 יפה מאד ../images/Emo16.gif זה הזכיר לי את מסע השורשים שעשיתי ... מאד מרגש.