שרשור
.

l i o r a n g e

New member
סמינר ח'

שוחט שולט כמו חטא פגשתי מיליון אנשים חמדמדים בכיתה ח' מאזור הדרום, היה כיףףףףףףף

Zohar yaaa

New member
הההההצופים

זה קקי הצופים זה קקי הצופים זה קקי כי הם לובשים רק חאקי

PunKurt

New member
איפה זה שבט נקרות?

אני את.וכן. שבט דותן אשדוד אבל אני בשנת ט' הכרת מישו מאשדוד?

l i o r a n g e

New member
חחח קצת יותר ממישו אחד

נממ.. עומר, רון, אסף, רוני כפרע עליה, סיוון,תמרה [?] ועוד מלא..

MilkShack

New member
שורום זורום ריםריםרים!!!!!111111111

מים לדוד המלך מים לדוד המלך חי רצון חי רצון@%@#^T@@!$!@$@! מים לדוד המלך מים לדוד המלך חי רצון חי רצון@%@#^T@@!$!@$@! מים לדוד המלך מים לדוד המלך חי רצון חי רצון@%@#^T@@!$!@$@! מים לדוד המלך מים לדוד המלך חי רצון חי רצון@%@#^T@@!$!@$@! מים לדוד המלך מים לדוד המלך חי רצון חי רצון@%@#^T@@!$!@$@! מים לדוד המלך מים לדוד המלך חי רצון חי רצון@%@#^T@@!$!@$@! מים לדוד המלך מים לדוד המלך חי רצון חי רצון@%@#^T@@!$!@$@! שורום זורום ריםריםרים32T^!#^#!@^%#@%@!#$!!!!11111 מים לדוד המלך מים לדוד המלך חי רצון חי רצון@%@#^T@@!$!@$@! מים לדוד המלך מים לדוד המלך חי רצון חי רצון@%@#^T@@!$!@$@! שורום זורום ריםריםרים32T^!#^#!@^%#@%@!#$!!!!11111 מים לדוד המלך מים לדוד המלך חי רצון חי רצון@%@#^T@@!$!@$@! מים לדוד המלך מים לדוד המלך חי רצון חי רצון@%@#^T@@!$!@$@! שורום זורום ריםריםרים32T^!#^#!@^%#@%@!#$!!!!11111 מים לדוד המלך מים לדוד המלך חי רצון חי רצון@%@#^T@@!$!@$@! מים לדוד המלך מים לדוד המלך חי רצון חי רצון@%@#^T@@!$!@$@! שורום זורום ריםריםרים32T^!#^#!@^%#@%@!#$!!!!11111 מים לדוד המלך מים לדוד המלך חי רצון חי רצון@%@#^T@@!$!@$@! מים לדוד המלך מים לדוד המלך חי רצון חי רצון@%@#^T@@!$!@$@! שורום זורום ריםריםרים32T^!#^#!@^%#@%@!#$!!!!11111 מים לדוד המלך מים לדוד המלך חי רצון חי רצון@%@#^T@@!$!@$@! מים לדוד המלך מים לדוד המלך חי רצון חי רצון@%@#^T@@!$!@$@! שורום זורום ריםריםרים32T^!#^#!@^%#@%@!#$!!!!11111 מים לדוד המלך מים לדוד המלך חי רצון חי רצון@%@#^T@@!$!@$@! מים לדוד המלך מים לדוד המלך חי רצון חי רצון@%@#^T@@!$!@$@! שורום זורום ריםריםרים32T^!#^#!@^%#@%@!#$!!!!11111 מים לדוד המלך מים לדוד המלך חי רצון חי רצון@%@#^T@@!$!@$@! מים לדוד המלך מים לדוד המלך חי רצון חי רצון@%@#^T@@!$!@$@! שורום זורום ריםריםרים32T^!#^#!@^%#@%@!#$!!!!11111 מים לדוד המלך מים לדוד המלך חי רצון חי רצון@%@#^T@@!$!@$@! מים לדוד המלך מים לדוד המלך חי רצון חי רצון@%@#^T@@!$!@$@! שורום זורום ריםריםרים32T^!#^#!@^%#@%@!#$!!!!11111 מים לדוד המלך מים לדוד המלך חי רצון חי רצון@%@#^T@@!$!@$@! מים לדוד המלך מים לדוד המלך חי רצון חי רצון@%@#^T@@!$!@$@! שורום זורום ריםריםרים32T^!#^#!@^%#@%@!#$!!!!11111 סנפירים לשלטון!!!!!!!1111111

clean grunge

New member
|יבחוש|האממ...

אם כך אז כל הודעות הפורום צריכות לעבור לשירשור זה...

../images/Emo41.gifמה הטעם בלחיות,

כשהחצי השני כל כך רחוק? מה הטעם בלסובב את הראש אחרי בחור חתיך, כשהבחור הכי חתיך אוהב אותי בחזרה? מה הטעם בלחשוב כמה טוב מריח החופש, כשכאן, מתחת לאף, נמצאים ההגנה והחימום הכי גדולים שיש? אני אוהבת אותו מספיק כדי שמשפט אחד קטן שלו יגרום לי לבכות מאושר. הוא התרופה לכל מכה שקיבלתי אי פעם, לכל סדק קטן בלב. הוא החבר הכי טוב שלי. הוא הבנאדם שאני סומכת עליו הכי הרבה. אתן לו לקחת אותי אל תוך אש בעיניים עצומות, אם יבטיח לי שזה בסדר. אני אוהבת אותו. כל כך הרבה. הלב שלי רוקד לו בתוכי רק מלכתוב את ההודעה הזו, רק מקצת לחשוב עליו. אני אוהבת אותו.
ופשוט היה לי חשוב שתדעו.

למעלה